UNF / Bliv medlem af UNF

Bliv medlem af UNF

Lær om naturvidenskab og få mere ud af unf!

Som medlem af UNF kan du blive del af et fællesskab af andre naturvidenskabsinteresserede unge! UNF har lokalforeninger i Aalborg, Aarhus, København, Odense og Lyngby, hvor der næsten hver uge i løbet af skoleåret er arrangementer: foredrag om spændende og aktuelle emner, studiebesøg til lokale og mindre lokale virksomheder og workshops hvor man selv kan prøve kræfter med fx programmering eller kemisk syntese.

I UNF er man melder man sig ind i en bestemt lokalforening, men man har adgang til alle lokalforeningers arrangementer. Og selvom "ungdommens" indgår i foreningens navn, er alle, uanset alder velkommen - det eneste der kræves er nysgerrighed for verden omkring os!

Kan du ikke få nok af naturvidenskab? Bliv frivillig i UNF!

Medlemsrettigheder og -fordele

  • Mulighed for deltagelse i arrangementer i alle lokalforeninger!
  • Information om arrangementer og programændringer pr. e-mail
  • Stemmeret til din lokalforenings generalforsamling (normalt i marts måned)
  • Rabat på tidsskrifterne KVANT og Aktuel Naturvidenskab

Deltagerne på UNF Fysik Camp lytter til et spændende foredrag. Foto: UNF

Bliv medlem i dag!

De specifikke regler omkring medlemskab varierer lidt mellem UNF's individuelle lokalforeninger, så klik der ind på deres sider og læs nærmere. Fælles er dog at du kan møde en masse spændende naturvidenskab.

Er du allerede klar til at melde dig ind? Så udfyld skemaet herunder og du vil blive kontaktet af din lokalforening omkring betaling af kontingent, deltagelse i arrangementer.

Bliv medlem - kontakt din UNF bestyrelse

Denne side er sidst opdateret d. 4. marts 2024 af MWK

Et medlemskab af UNF koster 50 kr. om året og giver adgang til op imod 200 arrangementer - foredrag, studieture og workshops - i hele landet, ikke kun i din lokalforening.

Læs nærmere om hvordan du kan blive medlem af din lokalforening her:

Aalborg Aarhus København Odense Lyngby