UNF / Medlemskab

Medlemskab

Denne side beskriver forskellige muligheder for at få adgang til vores spændende arrangementer

Medlemskab af UNF Odense koster 50 kr. og er gyldigt i det igangværende og næstfølgende halvår. Medlemskab oprettes ved indskrivning og betaling til et UNF-arrangement. Vi modtager betalinger enten kontant eller via MobilePay.

Grupper, klasser og institutioner

Grupper, klasser og institutioner herunder fx gymnasier har mulighed for årligt at købe adgang til foredrag for deres elever/studerende og ansatte. Dette giver adgang til alle foredrag afholdt af UNF Odense samt udvalgte studieture og workshops, hvor der ikke kræves personligt medlemskab af UNF Odense.

Gymnasier

Hvis dit gymnasium har købt adgang, skal du blot vise dit studiekort ved ankomst til arrangementet. Ansatte viser anden form for ID. Adgangen omfatter alle foredrag afholdt af UNF Odense samt udvalgte studieture og workshops, hvor der ikke kræves personligt medlemskab af UNF Odense. For flere oplysninger kan du kontakte os. Hvis du ikke kan finde dit gymnasium på listen, så kontakt skolens ledelse eller din naturfagslærer og fortæl dem, at de kan give alle institutionens lærere og elever mulighed for gebyrfrit at få adgang til foredrag i UNF Odense for et kontingent pr. år.

Tjek om dit gymnasium har købt adgang til foredrag afholdt af UNF Odense i denne sæson her.

Er du folkeskoleelev?

Som elev i grundskolen kan du købe et personligt medlemskab og opnå adgang til alle vores arrangementer. Enkelte arrangementer kan endda være målrettet dig. Din mor, far eller en anden voksen kan tage med dig til arrangementet ved at købe et personligt forældremedlemskab. Dette kan deles mellem dine forældre, så du nemt kan få en voksen med til arrangementer. Det personlige medlemskab giver adgang til alle vores arrangementer, men vær opmærksom på, at nogle workshops og studieture også kræver egenbetaling.

Universitetsstuderende og –ansatte på SDU

Studerende og ansatte på Det Naturvidenskabelige Fakultet, Det Tekniske Fakultet og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har gratis adgang til alle foredrag samt udvalgte studieture og workshops ved fremvisning af studie-/ansatkort ved ankomst til arrangementet.
For flere oplysninger bedes du kontakte os.

Medlemmer i andre UNF foreninger

Som medlem i andre UNF lokalforeninger, har du adgang til vores arrangementer på lige fod med UNF Odenses medlemmer. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.

Studieture og workshops

Studieture foregår på de virksomheder og institutter, som vi besøger. Workshops foregår typisk på Syddansk Universitet, Odense. Studieture og workshops kræver tilmelding via UNF Odenses hjemmeside. Bemærk om studieturen/workshoppen kræver personligt medlemskab af UNF Odense.

Se om din uddannelse er medlem:

Akademiet for Talentfulde Unge Syd
EUC Lillebælt
Faaborg Gymnasium
Foreningen: Gifted Children
Foreningen: Mensa Danmark
HF & VUC FYN
Henriette Hørlücks Skole & Odense International School
Kold College
Midtfyns Gymnasium
Mulernes Legatskole
Nordfyns Gymnasium
Nyborg Gymnasium
Odense Katedralskole
Odense Tekniske Gymnasium
Sct. Knuds Gymnasium
Svendborg Gymnasium og HF
Svendborg Tekniske Gymnasium
Tornbjerg Gymnasium
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Vestfyns Gymnasium

Som medlem af UNF Odense får du:

  • Fri adgang til alle foredrag i to på hinanden følgende semestre (efterår/forår eller forår/efterår)
  • Mulighed for at tage med på studieture
  • Mulighed for at deltage i workshops
  • Mulighed for at tage én gæst med til ét foredrag
  • Fri adgang til foredrag arrangeret af de andre UNF-foreninger, dvs. København, Aarhus, Aalborg, Vestsjælland, Roskilde, Lyngby & Esbjerg
  • Medlemsrabatter, pt. rabat til tidsskrifterne KVANT og Aktuel Naturvidenskab

Bemærk: Enkelte studieture og workshops kan have en beskeden egenbetaling.