UNF / Praktisk information

Praktisk information

På denne side finder du generel information om sted og tidspunkt for vores arrangementer

Sted

Vores foredrag finder sted på Syddansk Universitet i Odense i auditorium U46 (se kort), når andet ikke fremgår at programmet. Det er nemmest af finde lokalet, hvis hovedindgangen, indgang H eller indgang F benyttes. Studieture og workshops kan foregå andre steder end universitetet. Dette vil fremgå ved de pågældende arrangementer. På mange studieture vil mødestedet være parkeringspladsen ved Svømmehallen (P1, se kortet).

Syddansk Universitets adresse er Campusvej 55, 5230 Odense M.

Kort over SDU i Odense. De lokaler, som der oftest er arrangementer i, er markeret med grønt. Parkeringspladsen ved svømmehallen (P1) er også markeret med grønt. Dette vil typisk være mødestedet ved studieture. Busholdepladsen ved atletikstadionet/svømmehallen er markeret med gult. Vejen til indgang H og den store gang på Campus "Gydehutten" er også vist med gult. Campusvej er spærret for al kørsel (rødt). Kilde: SDU

Tidspunkt

Foredrag afholdes typisk torsdage kl. 19:00 til 21:00, hvis andet ikke fremgår af programmet. Studieture og workshops finder ofte sted på andre tidspunkter. Dette vil fremgå af programmet.

Parkering på Syddansk Universitet

Vær venligst opmærksom på, at adgangen til parkeringspladserne sker af to veje, da Campusvej er blevet lukket for bilkørsel fra Campuskollegiet og derefter. Adgang til parkeringsplads 1 og 2 sker via Campusvej, mens adgang til de resterende parkeringspladser (P3-P9) sker via Munkebjergvej og Fioniavej ved Forskerparken (Bemærk, at Fioniavej hos nogle kortudbydere fejlagtigt kaldes Forskerparken).

Det har tidligere været nødvendigt at registrere sit køretøj i forbindelse med parkering på Syddansk Universitet. Denne registrering er ophørt pr. 1. februar 2018.

Bus

Rute 41, 42 og 44 kører til Syddansk Universitet fra Odense Banegård, og de stopper ved den nye busholdeplads ved Atletikstadionet/Svømmehallen (se kortet). Det er muligt at benytte indgang H for at komme ind på Universitet. Busholdepladsen og vejen til indgang H er markeret med gult på kortet.

Tilmelding til aktiviteter

Tilmelding til foredrag er ikke nødvendigt medmindre andet fremgår, dog vil vi gerne have besked, hvis klasser eller større gruppe deltager. Tilmelding til workshops og studieture er nødvendigt medmindre at andet fremgår af sæsonprogrammet.

UNF Odense byder på mange forskellige, spædende arrangementer, heriblandt workshops, hvor man har mulighed for at undersøge naturvidenskaben på egen hånd. Kilde: UNF

Denne side er sidst opdateret d. 30. september 2018 af MBHA

Kom til UNF Odenses foredrag

Hvor finder foredragene sted?

Vores foredrag foregår på:

Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

Benyt hovedindgangen, indgang H eller indgang F for at finde lokalet nemmest

Varighed

Foredrag varer normalt 2 timer inklusiv en 15 minutters pause og tid til spørgsmål efter foredraget.

Betalingsmuligheder

Det er muligt at betale kontingent og eventuel egenbetaling i forbindelse med studieture enten kontant eller via MobilePay. Betaling foregår lettest ved at betale før det pågældende arrangement starter.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret her, så kontakt os her.