UNF / Hvem er vi? / Bestyrelsen og Organisatorisk Information

Bestyrelsen og Organisatorisk Information

Mød vores bestyrelse

Bestyrelsen i UNF udgør kernen i vores organisation. Den består af dedikerede frivillige, som arbejder ihærdigt for at sikre, at vi fortsætter med at vokse og udvikle os i tråd med vores formålsparagraf.

Fra at fastsætte politikker og strategiske mål til at overvåge den daglige drift, spiller bestyrelsen en afgørende rolle i at styre UNF mod en lysere og bedre fremtid. Nedenfor kan du se den nuværende bestyrelses sammensætning samt deres roller.

Mads Frimann Madsen

Formand

Mads Frimann Madsen
Simon Mosgaard Jørgensen

Næstformand

Simon Mosgaard Jørgensen
Michael Birkerod Hansen

Kasserer

Michael Birkerod Hansen
Victoria Tinggaard

Bestyrelsesmedlem

Victoria Tinggaard
Maria Lyngby Karlsen

Bestyrelsesmedlem

Maria Lyngby Karlsen
Hjalte Düsterdich Vejbæk

Fællesprojektkoordinator

Hjalte Düsterdich Vejbæk
Kristine Haven

Bestyrelsesmedlem

Kristine Haven

Vedtægter, regnskaber og persondata politik

UNF lever blandt andet af tipsmidler og offentlige tilskud - dine skattekroner! Det er derfor vigtigt for os, at der er fuld åbenhed omkring, hvordan vi forvalter vores midler og driver foreningen. Herunder finder du landsforeningens gældende vedtægter samt årsregnskaber, referat fra generalforsamlingen m.v.

Har du spørgsmål, kommentarer, eller brug for yderligere oplysninger, så er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Gældende vedtægter

Gældende vedtægter for landsforeningen pr. 18. marts 2023

Årsregnskab

Seneste godkendte og reviderede årsregnskab

Tidligere årsregnskaber

Generalforsamling

UNF Danmarks årlige ordinære generalforsamling finder sted i marts måned, og det er her der vælges landsbestyrelse, godkendes regnskab og tages stilling til forskelligartede indkomne forslag. De stemmeberettigede er 7 repræsentanter fra hver lokalforeningerne samt repræsentanter fra UNF Danmarks nationale projekter.

Behandling af persondata

Vi opbevarer og behandler persondata, fordi det er nødvendigt for at drive UNF. Denne data opbevarer og behandler vi i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Ifølge gældende EU-lov, har du ret til indsigt i den data, som vi opbevarer om dig, samt til at få det slettet, hvis vi ikke af andre juridiske grunde er forpligtet til at gemme det. Hvis du vil benytte dig af denne ret, så skal du sende en mail til bestyrelsen.

Denne side er sidst opdateret d. 7. maj 2024 af MFM

Årsberetning

I årenes løb er der udarbejdet enkelte flotte årsberetninger på tryk. Disse giver et overblik over UNF's aktiviteter og resultater i året der gik.

Årsberetning 2022 (pdf)

Årsberetning 2021 (pdf)

Årsberetning 2020 (pdf)

Årsberetning 2017 (pdf)

Årsberetning 2016 (pdf)

Årsberetning 2015 (pdf)

Årsberetning 2014 (pdf)

Årsberetning 2009 (pdf)

Leder du efter UNF's logo til en hjemmeside eller en tryksag? Find det her.