UNF / Hvem vi er i Lyngby

Hvem vi er i Lyngby

Vedtægter

De gældende vedtægter, der senest blev revideret og godkendt på UNF Lyngby generalforsamling den 17. december 2021, kan findes i dette pdf-dokument.

Persondatapolitik

Den kan læses i sit fulde her: PDF dokument

Desuden kan UNF Danmarks læses via dette link

De går begge kort ud på hvad data vi indsamler, fra hvem og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har når vi har din data.

Generalforsamlingsreferat

Her er det muligt at læse det senest godkendte generalforsamlingsreferat.

Referat for Oktober 2021 (pdf)

Regnskab

Her er det muligt at se foreningens regnskab

Regnskab for UNF Lyngby 2020 (pdf)

Foreningen

UNF Lyngby er et af de nyere skud på stammen af foreningerne under det samlede UNF formål. Vi blev stiftet i oktober 2015, dog så foreningen ikke den store aktivitet før dens ekstraordinære generalforsamling i april 2016, hvor en ny bestyrelse blev valgt ind og tingene for alvor tog fart. Siden da har foreningen afholdt massere fede aktiviteter for dens medlemmer og desuden i 2017 blevet optaget i UNF Danmark.

Det er muligt at læse mere om hele UNFs samlede historie her: Om UNF / Vores historie

Denne side er sidst opdateret d. 19. december 2021 af MFM

Bliv frivillig

UNF bygger på frivillig arbejdskraft. Sådan har det altid været, og der er altid plads til endnu en, der har lyst til at bruge noget af sin fritid på at få UNF til og køre og udvikle sig, så vi fortsat kan sprede glæden og interessen for naturvidenskab.

Du kan læse mere omkring det at være frivillig i UNF lige her.

Overvejer du at blive frivillig eller har du måske bare lyst til at høre mere om det? Så send en mail til lyngby@unf.dk, og så svarer vi med glæde på dine spørgsmål og hjælper dig i gang.