UNF / Praktisk information

Praktisk information

Starttidspunkt for foredrag

I denne sæson starter vores foredrag kl. 18.00, med nogle få undtagelser. Vores foredrag varer normalt omkring to timer, hvilket er inklusiv en pause.

Foredrag vil foregå på DTU i auditorium 36 i bygning 306. Medmindre andet er angivet under begivenheden.

Hvem kan deltage?

Alle har mulighed for at deltage i arrangementer i UNF Lyngby. Det er som udgangspunkt gratis at deltage i sit første foredrag, medmindre der eksplicit står andet på arrangementet.

Et medlemskab/ adgang kan opnås på følgende måder:

  • Et personligt medlemskort kan købes ved at møde op før et arrangement. Medlemskabet gælder i den indeværende samt kommende halvsæson. Det koster 50 kr, og der kan betales kontant eller med kort.
  • Visse gymnasier og universiteter på Sjælland har en samlet rabatpakke til alle studerende og ansatte. Læs nærmere her Medlemskab i UNF Lyngby
  • Medlemmer af andre lokalforeninger har også mulighed for at deltage ved fremvisning af gyldigt medlemskort.
  • Grundskoleelever. Læs nærmere her Medlemskab i UNF Lyngby

Tilmelding til aktiviteter

Ved studieture og workshops er det nødvendigt at reservere plads på forhånd.

For at sikre sig en plads til foredragene kan man også reservere pladser til de enkelte foredrag. Dette kan gøres, på det enkelte arrangement side.

For at være sikker på at få sin plads, så mød op i god tid inden foredraget, da alle pladser bliver frigivet et kvarter inden foredraget starter.

Transport

Vi afholder typisk foredrag på DTU i auditorium 34 i bygning 306.

For at komme hertil kan rejseplanen.dk benyttes til adressen Asmussens Allé 306, 2800 Kgs. Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune.

Busserne 300s, 30E, 40E, 180, 181 og 190 kan tages fra Lyngby til stoppestedet DTU (Anker Engelunds Vej), som er tæt på bygning 306, så det kan med fordel benyttes. Det er desuden også muligt at parkere på nærliggende p-pladser. Tjek den lokale skiltning.

Denne side er sidst opdateret d. 16. april 2022 af MFM