UNF / Praktisk information

Praktisk information

Starttidspunkt for foredrag

I denne sæson starter vores foredrag kl. 18.00, med nogle få undtagelser. Vores foredrag varer normalt omkring to timer, hvilket er inklusiv en pause.

Foredrag vil foregå på DTU i bygning 303a. Med mindre andet er angivet under eventet.

Hvem kan deltage?

Alle har mulighed for at deltage i arrangementer i UNF Lyngby. Det kræver blot et medlemskab, og det fås på følgende måder:

  • Et personligt medlemskort kan købes ved at møde op før et arrangement. Medlemskabet gælder i den indeværende samt kommende halvsæson. Det koster 50 kr, og der kan betales kontant eller med kort.
  • Visse gymnasier og universiteter på Sjælland har en samlet medlemspakke til alle studerende og ansatte. Læs nærmere her Medlemskab i UNF Lyngby
  • Medlemmer af andre lokalforeninger har også mulighed for at deltage ved fremvisning af gyldigt medlemskort.
  • Folkeskoleelever. Læs nærmere her Medlemskab i UNF Lyngby

Tilmelding til aktiviteter

Ved studieture og workshops er det nødvendigt at reservere plads på forhånd.

For at sikre sig en plads til foredragene kan man også reservere pladser til de enkelte foredrag. Dette kan gøres, på det enkelte arrangement side.

For at være sikker på at få sin plads, så mød op i god tid inden foredraget, da alle pladser bliver frigivet et kvarter inden foredraget starter.

Transport

Vi afholder typisk foredrag på DTU i bygning 303a.

For at komme hertil kan rejseplanen.dk benyttes til adressen Asmussens Allé 303A, 2800 Kgs. Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune.

Busserne 300s, 30E, 40E, 180, 181 og 190 kan tages fra Lyngby til stoppestedet DTU (Anker Engelunds Vej), som er tæt på 303a, så det kan med fordel benyttes. Det er desuden også muligt at parkere på nærliggende p-pladser. Tjek den lokale skiltning.

Denne side er sidst opdateret d. 16. januar 2021 af MFM