UNF / Praktisk information

Praktisk information

Herunder finder du al den information du skal bruge for at deltage I UNF Aarhus' arrangementer

Vi laver en ny sæsonfolder hvert år, med en oversigt over vores arrangementer for det kommende år. Denne bliver sendt ud til vores medlemsgymnasier og kan desuden findes til vores foredrag. For en komplet og opdateret oversigt over vores aktiviteter, kan du se denne side.

Starttidspunkt for foredrag

Normalt starter vores foredrag klokken 17:15 og består af 2 dele af 45 minutter med et kvarters pause i midten. De fleste finder sted i auditorium E på Institut for Matematik på Aarhus Universitet. Der er dog nogle enkelte særtilfælde, hvilket du kan læse mere om i beskrivelsen på aktivitetens side.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage! Der er flere måder at få adgang til vores arrangementer:

  • Personligt medlemskab kan købes i døren til 50 kr. og giver adgang til alle vores arrangementer i sæsonen.
  • Hvis du ikke ønsker at blive personligt medlem, men blot vil til ét arrangement, så kan du købe en adgangsbillet i døren for en flad 20'er.
  • Vi tager imod kontanter og MobilePay.
  • Mange gymnasier i Aarhus og omegn er medlem. Se hvilke her. Går du på et af disse gymnasier har du fri adgang til alle foredrag.
  • Folkeskoleelever og voksne ifølge med en folkeskoleelev deltager gratis i alle foredrag. Visse foredrag er særligt målrettede folkeskoleelever.
  • Læser du på Aarhus Universitet har du fri adgang til alle foredrag.

Denne side er sidst opdateret d. 25. oktober 2020 af FOE

Kom til vores foredrag

Hvor foregår det?

Såfremt intet andet er oplyst, afholdes aktiviteterne på:

Institut for Matematik, Auditorium E
Ny Munkegade 118
DK-8000 Aarhus C

Benyt hovenindgangen til Institut for Matematik, drej straks skarpt til højre og for enden af gangen vil du blive mødt af søde og smilende frivillige UNF’ere.

Hvor lang tid varer det?

Sædvanligvis varer de ordinære foredrag omkring to timer. Dette inkluderer to gange tre kvarters foredrag, et kvarters pause og tid til spørgsmål.
Foredragene rettet mod 8.-10. klasse varer som udgangspunkt cirka en time og et kvarter, hvor der undervejs er en pause.