UNF / Praktisk information

Praktisk information

Herunder finder du al den information du skal bruge for at deltage I UNF Aarhus' arrangementer

Vi har i år valgt ikke at lave et samlet sæsonprogram. I stedet har vi udsendt en folder med smagsprøver på sæsonen. En oversigt over hele sæsonen kan findes her.
Du kan tilmelde dig under de enkelte foredrag, hvor du også kan se detaljer om tid og sted, samt læse om foredragets indhold.

Starttidspunkt for foredrag

I denne sæson vil foredrag starte kl. 17.15, med nogle få undtagelser. Hovedparten af dem vil finde sted i aud. E på Institut for Matematik, Aarhus Universitet.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage! Der er flere måder at få adgang til vores arrangemeter:

  • Personligt medlemskab kan købes i døren til 75 kr. og giver adgang til alle arrangementer. Læs mere her.
  • Mange gymnasier i Aarhus og omegn er medlem. Se hvilke her. Går du på et af disse gymnasier har du fri adgang til alle foredrag.
  • Folkeskoleelever og voksne i følge med en folkeskoleelev deltager gratis i alle foredrag. Visse foredrag er særligt målrettede folkeskoleelever.
  • Læser du på Science & Technology ved AU har du fri adgang til alle foredrag.

Denne side er sidst opdateret d. 27. juni 2017 af DBR

Kom til vores foredrag

Hvor foregår det?

Såfremt intet andet er oplyst, afholdes aktiviteterne på:

Institut for Matematik, Auditorium E
Ny Munkegade 118
DK-8000 Aarhus C

Benyt hovenindgangen til Institut for Matematik, drej straks skarpt til højre og for enden af gangen vil du blive mødt af søde og smilende frivillige UNF’ere.

Hvor lang tid varer det?

Sædvanligvis varer de ordinære foredrag omkring to timer. Dette inkluderer to gange tre kvarters foredrag, et kvarters pause og tid til spørgsmål.
Foredragene rettet mod 8.-10. klasse varer som udgangspunkt cirka en time og et kvarter, hvor der undervejs er en pause.