UNF / Praktisk information

Praktisk information

Her kan du finde generel information om sted, transport mm. i forbindelse med UNF Københavns arrangementer

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i UNF Københavns arrangementer! Her kan man se hvordan man får et medlemskab:

  • Et personligt medlemskort kan købes for 50 kr. ved at møde op før et arrangement og betale med MobilePay eller kontant. Medlemskortet gælder i den indeværende samt kommende halvsæson.
  • Visse gymnasier og universiteter i Københavns omegn har en samlet medlemspakke til alle studerende og ansatte. Se listen her

Udover fri adgang til arrangementer i UNF København er der også andre medlemsfordele. Læs mere i UNF København og medlemskaber.

Tilmelding til aktiviteter

Ved studieture og workshops er det nødvendigt at reservere plads på forhånd. For at sikre sig en plads til foredragene kan man også reservere pladser til de enkelte foredrag. Dette kan gøres, når man går ind under det enkelte arrangement.

Transport

For offentlig transport transport kan rejseplanen.dk benyttes til adressen Universitetsparken 5, 2100 København Ø. Buslinjerne 150S, 184, 185 og 15E stopper lige ude foran HCØ ved stoppestedet Universitetsparken, og er derfor oplagte at benytte sig af.

Pga. arbejdet med at bygge Niels Bohr Bygningen, er der meget få parkeringspladser i området. Parkeringspladserne ved HCØ er reserveret til universitetsansatte. Vi anbefaler at parkere i området omkring Rigshospitalet. Tjek altid reglerne for parkering.

Kort over H.C. Ørsted Institutets omegn. Klik på billedet for at se et større område.

Denne side er sidst opdateret d. 4. marts 2024 af MWK

Kom til vores foredrag

Tid og sted

Oftest afholdes foredrag på:

H.C. Ørsted Institutet
Universitetsparken 5
2100 København Ø

Foredragene afholdes som udgangspunkt fra kl 18:30 til ca. 20:30, hvor der er en 10 minutters pause halvvejs. Tid og sted varierer for studieture og workshops. Husk derfor altid at checke under selve arrangementet, hvor der altid vil fremgå tid og sted. Her vil du også kunne se, hvilket auditorium, foredragene vil foregå i, da dette nemlig er forskelligt fra foredrag til foredrag.

Det kan anbefales at komme ca. 15 min. før arrangementet begynder. Ved hovedindgangen på H.C. Ørsteds Institutet vil der stå en eller to frivillige klar til at lukke dig ind og byde velkommen før foredragets start.