UNF / Praktisk info

Praktisk info

UNF Esbjerg er en ny forening i Ungdommens Naturvidenskabelige Forening. Der kan læses overordnet om foreningen her.

Se venligst vores Facebook side, her vil det være muligt at se alle arrangementerne vi afholder og tilmelde sig disse.

Bliv frivillig

UNF bygger på frivillig arbejdskraft. Sådan har det altid været, og der er altid plads til endnu en, der har lyst til at bruge noget af sin fritid på at få UNF til og køre og udvikle sig, så vi fortsat kan sprede glæden og interessen for naturvidenskab.

Der er mange forskellige ting at lave som frivillig, og det er helt op til en selv, hvor meget tid, man har lyst til at lægge i det. Mange hjælper til med arrangering og afholdelse af vores arrangementer, men der er også f.eks. mulighed for at arbejde med PR eller stå for de sociale arrangementer. Dertil kommer bestyrelsen, der bliver valgt på vores generelforsamling en gang årligt. Til slut kan det også nævnes, at man som frivillig også har mulighed for at deltage i planlægningen af de nationale arrangementer som f.eks. ScienceCamps.

Du kan læse mere omkring det at være frivillig i UNF her.

Overvejer du at blive frivillig eller har du måske bare lyst til at høre mere om det? Så send en mail til esbjerg@unf.dk og så svarer vi med glæde på dine spørgsmål og hjælper dig i gang.

Denne side er sidst opdateret d. 25. april 2021 af HHT

UNF Esbjerg

Find os på vores Facebook side her

Kontakt os

Det er muligt at kontakte bestyrelsen for UNF Esbjerg vha. mailen esbjerg@unf.dk. Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål eller har forslag til foredrag vi kunne afholde. Vi ser frem til at modtage jeres mails!