UNF / Aktiviteter / 30. april 2024 • Workshop i Python

Workshop i Python

Workshop ved Mikkel Møller Mødekjær

TIRSDAG D. 30. APRIL 2024
UNF København

Har du vil lære et programmeringssprog og vil have et sted du kan komme i gang? Så kom med til Workshop i Python med UNF! Python er et objekt-orienteret kodesprog, hvilket betyder, at der fokuseres på objekter, som kan være data med unikke egenskaber.

Python som programmeringssprog er lavet til at være ret brugervenligt, i forhold til andre programmeringssprog, så det er meget godt for folk som ikke har programmeret før, at have det som deres første programmeringssprog at lære. Python kan derudover bruges til alt fra at plotte data, til at træne machine learning (hint til et af vores senere workshops).

På workshoppen vil du kunne lære introducerende Python til, at løse grundlæggende opgaver så du kan få de nødvendige redskaber til selv at udvikle dine færdigheder indenfor programmering.

Til workshoppen forventes der, at man har en elektronisk enhed (der anbefales en laptop), der kan bruges til at køre Python, og at du er klar til bruge Python. Dette kan være at du har det installeret lokalt, eller kan bruge det med et gratis online program, såsom Google Colab. Vi hjælper selvfølgelig med at installere det hvis du har brug for lidt hjælp til det!

Frist: 30. april 2024 kl. 00:00

MIKKEL MØLLER MØDEKJÆR

BSc, Ungdommes Naturvidenskablige Forening

Datalogi

Praktisk info

WORKSHOP • UNF København

Tirsdag d. 30. April 2024

kl. 17.30- 20.30

H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT