UNF / Aktiviteter / 20. februar 2021 • Scratch Game Jam

Scratch Game Jam

Workshop ved Kristoffer Post Lyngbirk

LØRDAG D. 20. FEBRUAR 2021
UNF København

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

-Har du altid haft lyst til at lave dit helt ejet spil fra bunden, men du ved ikke helt hvordan man skal starte ud? -Kunne du godt tænke dig at lære at programmere, men det føles svært at gå i gang med? -Er du bare en mega kreativ person, der synes at det er fedt at få frie tøjler?

Hvis en eller flere af disse beskrivelser passer dig, så tag dig selv eller en god ven med under armen til UNF’s Scratch game jam! I vil få en introduktion til hvordan man programmerer i det meget begyndervenlige kodesprog Scratch. Når i har lært hvordan sproget Scratch fungerer, vil i få tid og hjælp til at komme i gang med at lave dit måske første computerspil. For at gøre det endnu mere spændende, giver vi en udfordring på dagen, i form af et tema til jeres spil.
Hvis man har erfaring med at kode i forvejen, skal man være velkommen til bare at give den gas med spillet fra starten. Hvis man kommer som en gruppe, anbefaler vi at der er omkring 2-3 personer pr gruppe, så alle kan nå at prøve at kode! Derudover skal man minimum have en computer med pr gruppe. Når dagen er omme, kan alle gå rundt og se og prøve alle de spil der er blevet kodet, så i har noget ekstra inspiration til jeres spil nr. 2! Det bliver en sjov og udfordrende dag!

KRISTOFFER POST LYNGBIRK

Studerende på DTU,

Praktisk info

WORKSHOP • UNF København

Lørdag d. 20. Februar 2021

kl. 12.00- 17.00

H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT