UNF / Aktiviteter / 9. februar 2021 • Kræft

Kræft

Historien om en sygdom og strålingen der bekæmper den
Foredrag ved Jonathan Gammeltoft

TIRSDAG D. 9. FEBRUAR 2021
UNF København

Kræft er en sygdom der rammer mange danskere, hvis ikke direkte så er sygdommen som regel at finde i enten familie eller venner. Men hvad er det der gør at så mange mennesker bliver ramt og hvorfor er den så svær at komme af med igen? I dette foredrag vil vi komme ind på grunden til, konsekvensen af samt behandlingen af, kræft.

Hvad er ioniserende stråling? Hvor meget er ”meget” stråling? Hvordan laver man en kræftbehandlingsplan? Hvordan bliver en rask celle til en kræftcelle? Behandler man alle patienter ens? Hvilke typer stråling bruger man? Kan man måle stråling i enheden Banan?

Alle disse spørgsmål og mange flere får du svaret på, hvis du kommer til vores foredrag om Kræft den 9. februar 2021.

Frist: 9. feb. 2021 kl. 23:59

JONATHAN GAMMELTOFT

Jonathan Gammeltoft

Kandidat-studerende, Niels Bohr Instituttet

Mit navn er Jonathan Gammeltoft og jeg er fysikstuderende ved Niels Bohr Institutet. Jeg er medicinsk fysiker og har skrevet mit Bachelorprojekt, der omhandler udvikling af en ny metode til fremstilling af kræftbehandlingsplaner. Min store passion er dog formidling af naturvidenskab til børn og unge, så at komme og holde oplæg for jer er nået jeg glæder mig helt vildt meget til. Så mød talstærkt op og lad os få en god aften.

Praktisk info

FOREDRAG • UNF København

Tirsdag d. 9. Februar 2021

kl. 18.30- 20.30

Auditorium 3, H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT