UNF / Aktiviteter / 8. oktober 2020 • (UDSKUDT) Hvad vil en opfinder gøre ved klimakrisen?

(UDSKUDT) Hvad vil en opfinder gøre ved klimakrisen?

Foredrag ved Palle R. Jensen

TORSDAG D. 8. OKTOBER 2020
UNF København

VIGTIG INFORMATION:

Vi beklager at måtte melde at vi i UNF København har valgt at udskyde alle vores arrangementer fra nu og til d. 13/11. Dette gøres grundet nuværende situation med Covid-19, hvor smittetallet specielt er højt for unge i Københavnsområdet.

Mange ting i vore samfund skal ændres for at håndtere kriserne. Vores infrastruktur skal gøres langt mere effektiv. De kendte teknologier er allerede optimeret til det yderste, så der er behov for noget, som går ud over hvad fagfolk har forstand på.

Det er her opfinderen kommer ind.

En opfindelse er defineret ved at den skal være overraskende for en fagmand. Det skaber megen modstand, men åbner også for helt nye og attraktive muligheder.

Mulighederne er særlig store i meget modne teknologiområder, som f.eks. transportsektoren. Jeg har gennem de seneste 30 år arbejdet kreativt med at skabe løsninger indenfor dette område og har nogle gode bud på nye teknologier, som virkelig rykker.

Kom og hør om: RUF, Gangeren og Cykelmetro samt et broget udvalg af andre af mine opfindelser. Som opvarmning til foredraget kan du evt. se mit bidrag til ”Pecha Kucha” på denne adresse: https://youtu.be/ISgdOCBJD0Q eller læse min selvbiografi: ”Multimekanikeren” (forlaget Underskoven)

PALLE R. JENSEN

Civilingeniør, Opfinder,

Praktisk info

FOREDRAG • UNF København

Torsdag d. 8. Oktober 2020

kl. 18.30- 20.30

Auditorium 3, H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT