UNF / Aktiviteter / 27. april 2019 • Lav din egen Rubiks-terning

Lav din egen Rubiks-terning

- Ud af terninger og magneter
Workshop ved Maria Lyngby Karlsen, Natasja Find Jørgensen & Henrik Dyrberg Egemose

LØRDAG D. 27. APRIL 2019
UNF Odense

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Vidste du at Rubiks-terningen (eller professor-terningen, som den også kaldes) er det mest solgte stykke legetøj nogensinde? Hvor mange af de over 350 millioner terninger, der er blev løst efter de er blevet blandet, er stadigvæk uvist, men d. 27. april kan du lave din egen!

8! * 37 * (12!/2) * 2^11 = 43 252 003 274 489 856 000 mulige kombinationer findes der af terningen. Dette skal dog ikke sætte en stopper for at løse den rodede terning.

Workshoppen vil primært bestå af at lave sin egen 3x3x3 rubiks-terning ud af normale terninger, magneter og superlim. Der vil dog også blive mulighed for at prøve kræfter med almindelige 3x3x3-terninger, samt med mere komplicerede terninger fx en 7x7x7-terning og en pyramideformet terning.

Varighed: Ca. 3 timer. Der vil være muligheder for både at gå tidligere eller blive endnu længere. Du vil bruge meget tid på at sidde med terningen i hånden selv. Dog vil vi være flere arrangører tilstede, der kan løse rubiks-terninger, hvis I har brug for hjælp til at bygge terningen, eller til at løse en terning.

Niveau: Begynder, let øvet eller øvet der vil lave sin egen.

Arrangementet er åbent for alle, dog kræver det en hvis mængde tålmodighed at bygge en rubiks-terning, da tungen skal holdes lige i munden, for ikke at lave fejl. Duk op alene eller tag din ven, bror, mormor, datter eller en anden under armen når du kommer til arrangementet.

Medbring gerne egen Rubiks cube, ellers kan du låne en på dagen.

Arrangementet kræver personligt medlemskab eller tilhørsforhold til betalende institution.

MARIA LYNGBY KARLSEN, NATASJA FIND JØRGENSEN & HENRIK DYRBERG EGEMOSEFysik
Matematik
Teknologi

Praktisk info

WORKSHOP • UNF Odense

Lørdag d. 27. April 2019

kl. 13.00- 16.00

U105, Syddansk Universitet, Campus Odense

Campusvej 55, Indgang C
5230 Odense M

VIS KORT