UNF / Aktiviteter / 5. november 2016 • Skærup Zoo

Skærup Zoo

Studietur

LØRDAG D. 5. NOVEMBER 2016
UNF Odense

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

VIGTIG INFORMATION:

Mødested: Parkeringsplads ved svømmehallen, Syddansk Universitet, Odense M. Tilmelding nødvendig.

Skærup Zoo er mere end en samling dyr. Vores mål er at formidle viden om dyr, for der igennem at medvirke til bevarelse af truede dyrearter og forståelse for naturen. I Skærup Zoo kan du opleve mere end 100 forskellige dyrearter. Du kommer helt tæt på legesyge aber, farlige rovdyr og søde dyrebørn. På legepladsen kan børnene muntre sig eller de kan kæle med de søde klappedyr. De fleste dyr må fodres med special foder, der kan købes i kiosken for 20,- pr. pose.

Dyrene beskrevet nedenfor er bare et udpluk af de dyr der er at finde i Skærup zoo. Altai Lossen er en sjælden underart af den europæiske los. Den er kun at finde i 7 zoologiske haver i Europa. Skærup, Berlin samt 5 russiske haver.
De fleste af Tysklands mange vaskebjørne menes at nedstamme fra bare to par, som i 1934 blev sat ud i naturen nær Kassel.
Med en kropslængde på bare 12 – 15 cm og en vægt på omkring 125 gram er dværgsilkeaben verdens mindste abe. Dødningehovedaben tisser på deres hænder og føder og afsætter på den måde duftspor på grenene når de går. Der findes i dag kun 7000 til 10.000 Kapibis tilbage i verden.
Minigrisen er særligt fremavlet som kæledyr. Som fuldvoksen har den ca. samme størrelse som en springerspaniel, og ligesom en hund kan minigrisen også trænes til side pænt eller rulle på kommando.

Program:
9.30: Afgang fra SDU
10.45: Ankomst til Skærup zoo
11.15: Rundvisning i Skærup zoo
16.00: Parken lukker
17.30: Ankomst til SDU

Biologi

Praktisk info

STUDIETUR • UNF Odense

Lørdag d. 5. November 2016

kl. 09.30- 17.30

Parkeringspladsen ved Svømmehallen, Syddansk Universitet, Campus Odense

Campusvej 55
5230 Odense M

VIS KORT