UNF / Aktiviteter / 30. maj 2023 • Tur til Botaniskhaves Conservation-væksthuset

Tur til Botaniskhaves Conservation-væksthuset

UNF ser Botaniskehave om aften kommer ind de steder man normalt ikke får lov til at være
Studietur

TIRSDAG D. 30. MAJ 2023
UNF København

UNF København tager til Botanisk Have, hvor vi får en rundvisning om aftenen. Her kommer vi ind i både Palmehuset og i conservation-væksthuset, som normalt er lukket for offentligheden. Her findes Botanisk Haves mest sjældne planter.

Rundvisning er både udendørs i den romantiske have og særligt indendørs i det historiske Palmehus og tilhørende væksthuse, herunder særligt Conservationhuset. Undervejs vil I høre om havens historie og formål, møde og høre om et væld af havens spændende planter, høre om forskning i haven, conservationarbejde, byggeriet af det nye museum og meget mere.

Derudover kan man, før rundvisningen begynder, selv gå rundt i Botanisk Have fra klokken 16 og se både palmehuset og den romantiske have.

Praktisk: Mødestedet er ved Botanisk Haves hovedindgang v. Nørreport, på pladsen foran Botanisk Haves blomsterbutik Gothersgade 128, 1123 København K.

Rundvisningen starter kl 18 sharp.

Billedet er brugt med tilladelse af Statens Naturhistoriske Museum, og er taget inde fra det ikoniske palmehus inde i botanisk have.

Biologi

Praktisk info

STUDIETUR • UNF København

Tirsdag d. 30. Maj 2023

kl. 18.00- 19.30

Palmehuset, Botanisk Have

Øster Farimagsgade 2B
1353 København K