UNF / Aktiviteter / 7. januar 2023 • SPACE CAMP

SPACE CAMP

Science camp for grundskoleelever i samarbejde med Ung i Rudersdal
Weekendcamp

LØRDAG D. 7. JANUAR 2023
UNF Lyngby

Kom med, når Ung i Rudersdal og Ungdommens naturvidenskabelige forening (UNF) inviterer til en rejse ud i rummet!  

Den første bemandede koloni på Mars har længe været noget mange drømmer om og med moderne viden og teknologi, er vi kommet tættere på end nogensinde før. Men hvad skal der egentlig til for at bosætte andre planeter? På SPACE Camp er det netop dét spørgsmål, som vi vil forsøge at finde svar på.

SPACE CAMP foregår over to dage på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i Lyngby, hvor vi gennem teori og praksis går i dybden med forskellige teknologier og naturvidenskabelige emner – og ikke mindst løser problemstillinger, så vi kan blive klar til at rejse ud blandt stjernerne.  

På campen vil der være flere forskellige workshops, under det fælles tema: SPACE. Når du tilmelder dig, skal du efterfølgende vælge to ud af en række workshops.

Fælles for alle af campens workshops er, at du får mulighed for at gå i dybden med flere teknologiske, naturvidenskabelige og matematiske emner, som er afgørende for at kunne bygge menneskehedens første koloni på Mars. 

Du vi blandt andet kunne komme til at arbejde med de fysiske udfordringer i at designe en raket, løse de grafteoretiske problemer i en Mars rover og undersøge de kemiske udfordringer, som man kan møde i rummet.  

Nærmere beskrivelse af workshops og program for Campen sendes ved tilmelding og før afvikling. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. Du behøver ikke være en haj til hverken kemi, matematik eller fysik for at deltage i SPACE CAMP – bare du er nysgerrig og har lyst til at tage på rejsen.

Fysik
Kemi
Matematik
Robotteknologi
Rumfart

Praktisk info

WEEKENDCAMP • UNF Lyngby

7. Januar 2023 - 8. Januar 2023

Fra kl. 09.00 lørdag
Til kl. 16.00 søndag

Danmarks Tekniske Universitet

2800 Kgs. Lyngby