UNF / Aktiviteter / 2. oktober 2021 • UNFs Naturfagsweekend 2021

UNFs Naturfagsweekend 2021

Mini ScienceCamp for grundskoleelever, der gerne vil lære mere om naturvidenskab
Foredrag

LØRDAG D. 2. OKTOBER 2021
UNF København

Hvad er UNF Naturfagsweekend 2021?

UNF Naturfagsweekend er en mini-ScienceCamp, som strækker sig over en weekend den 2. oktober til 3. oktober. Den bliver afholdt for fjerde gang efter stor succes her i sommers.

Ved at tage med på campen får man en bedre forståelse for naturvidenskabens rolle efter grundskolen, og hvad den fører til i form af for eksempel fremtidig job og karriere. UNF Naturfagsweekend er ikke en talentcamp, men er for alle med interesse og lyst til at lære mere. Der er fem overordnede emner: biologi, datalogi (programmering), fysik, kemi og matematik. På forløbene vil man støde på laboratorieøvelser, workshops, opgaveregning og klasseundervisning. Alt undervisningen er bundet op på et samlet fagligt kompendium, som man også får med hjem, så det kan også bruges til at fordybe sig endnu mere i forløbet efter campen.

Ved ankomst til campen vil der være en social leg, så deltagerne lærer hinanden og arrangørerne at kende.

På hvert forløb vil der være tre undervisere, som selv har udarbejdet det faglige program. Langt de fleste af underviserne studerer faget til dagligt og brænder for at give deres passion videre og vise deltagerne, hvor fedt det er at arbejde med naturvidenskaben. Som deltager får man derfor en unik mulighed for at spørge ind til, hvordan det er at studere et naturvidenskabeligt fag.

Noget af det vigtigste på campen er, at deltagerne også lærer en masse andre unge at kende. På campen vil der være sociale lege og tid til at hygge under maden. En af de store fordele ved campen er, at den foregår på et gymnasium, så deltagerne også kommer til at opleve, hvordan det er at gå på et gymnasium.

Coronainformationer

Vi arbejder efter ingen Corona-restriktioner, men efter den givne situation vil arrangementet blive tilpasset, så det er forsvarligt at afholde. Vi følger myndighedernes anbefalinger tæt, og vi giver yderligere information, hvis det bliver nødvendigt med særlige Corona-foranstaltninger.

Praktisk

Campen kommer til at foregå den 2. oktober til 3. oktober på NEXT Sukkertoppen Gymnasium. Nærmere tidsplan bliver sendt ud inden campstart. Adressen er Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby. For at deltage på campen skal man gå i grundskole og gå i 7. klasse eller derover. Deltagerne og arrangørerne spiser på NEXT Sukkertoppen Gymnasium og vil overnatte fra lørdagen til søndagen på Sukkertoppen Gymnasium. Campen slutter søndag kl 19:00.

For at tilmelde dig, skal du trykke på tilmeld og udfylde tilmeldingsblanketten, som er understøttet af en virksomhed, der hedder NemTilmeld.

Det er fuldstændig gratis at tilmelde sig UNF Naturfagsweekend 2021. Man kan deltage, hvis man går på en folkeskole, privatskole, friskole i Danmark eller en anden grundskole, hvis man kan dansk.

Campen kan kun lade sig gøre takket være NEXT Sukkertoppen, Haldor Topsøe A/S, Turborgfondet og DUF Lokalforenings pulje.

Biologi
Datalogi
Fysik
Kemi
Matematik

Praktisk info

FOREDRAG • UNF København

2. Oktober 2021 - 3. Oktober 2021

NEXT Sukkertoppen Gymnasium

Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby