UNF / Aktiviteter / 11. august 2021 • Ekstraordinær Generalforsamling i UNF Aarhus

Ekstraordinær Generalforsamling i UNF Aarhus

Generalforsamling

ONSDAG D. 11. AUGUST 2021
UNF Aarhus

UNF Aarhus’ bestyrelse er snart nede på 4 personer, hvilket vil være i strid med vores vedtægter. Derfor indkaldes der til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at supplere bestyrelsen med nye medlemmer, så foreningen kan forsætte.

Så hvis du godt kan lide UNF Aarhus, gerne vil have foreningen forsat skal eksistere og godt kunne spise lidt pizza til aftensmad, så er det vitalt at du kommer med! Det skal selvfølgelig nok blive en hyggelig aften, men det kan ikke ignoreres at foreningen kan risikere opløsning såfremt vi ikke kan få øget antallet af medlemmer i bestyrelsen. Så du må også meget gerne overveje om du vil i bestyrelsen. ;)

Den ekstraordinære generalforsamling (og pizzaspisning) vil foregå i lokalet 1525-626 “Det skæve rum” på Institut for Fysik på Aarhus Universitet (Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C) d. 11. august kl. 18:00. Du kan ringe til Nicklas (NV) på 61265787, hvis du ikke kan komme ind.

Alle skal tilmelde sig på denne aktivitet uanset om de ønsker at spise med eller ej. Dette skyldes at vi skal overholde universitetets regler om at opbevare deltagerlisten med henblik på potentiel smitteopsporing og for at vide hvor mange der dukker op i forhold til lokalekapacitet.

Du skal kunne fremvise gyldigt coronpas. Såfremt muligt bør du have smitte|stop installeret og kørende under generalforsamling.

Husk at alle medlemmer har stemmeret!

Dem, som har lyst til det, kan komme og spise pizza fra kl. 17. Du skal tilmelde dig inden d. 9. august kl. 12:00, hvis du vil være sikker på at der er pizza til dig. Husk at skrive dit ønske om at spise med i tilmeldingsnoten (med evt. madforbehold).

Forslag, som ønskes behandlet af generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen på mailen bestyrelsen@aarhus.unf.dk senest en uge før generalforsamling, så inden d. 4. august kl. 18:00. Indkomne forslag vil udsendes til foreningen kortvarigt efter denne deadline.

Dagsordenen vil være som følgende:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Valg af to stemmetællere
  4. Godkendelse af dagsorden
  5. Valg af yderligere 1-3 bestyrelsesmedlemmer
  6. Valg af yderligere 0-1 suppleanter
  7. Behandling af indkomne forslag
  8. Eventuelt

Vi håber, at vi kommer til at se mange af jer!

Venlig hilsen, UNF Aarhus' bestyrelse.

Praktisk info

GENERALFORSAMLING • UNF Aarhus

Onsdag d. 11. August 2021

kl. 18.00- 23.00

Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet

Ny Munkegade 120
8000 Aarhus C