UNF / Aktiviteter / 12. marts 2020 • Plastik – forbud eller hvad?

Plastik – forbud eller hvad?

Foredrag ved Mogens Hinge

TORSDAG D. 12. MARTS 2020
UNF Odense

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

VIGTIG INFORMATION:

På grund af fare for coronasmitte er dette og alle vores andre arrangementer i marts måned aflyst. Vi beklager ulejligheden.

VIGTIG INFORMATION:

På grund af fare for coronasmitte, skal der mindst være ét tomt sæde mellem hver deltagere. Dette betyder, at vi maks kan have 225 personer i lokalet. Hvis der skulle komme flere, bliver vi desværre nødt til at afvise folk i døren.

Vi beklager ulejligheden.

Det er klart at den hensynsløse håndtering af plastik som vi ser i dag ikke kan fortsætte. Vi finder nu plastik næsten alle steder på jorden både som produkter og som plastik affald. Men skal vi forbyde plastik? Nogle bestemte plastik produkter? Hvad med de mange produkter som består af forskellig materialer (fx plastik, metal, glas, osv.) skal de forsimples? Alt i alt hvad gør vi ved alt den plastik? Disse spørgsmål er meget komplekse at svare på og det er ikke altid lige let at forstå hvad er godt og hvad er skidt når en beslutnings skal tages. Dette foredrag vil introducerer plastik og polymer, samt komme med eksempler på hvordan plastik produkter fremstilles. Med den viden kan man i større udstrækning forstå hvad er muligt ifm. genanvendelse af plastik materialer og vi vil se på hvordan plastik affald håndteres i dagens Danmark.

MOGENS HINGE

Lektor, Plastic and Polymer Engineering (PPE) Institut for Ingeniørvidenskab Aarhus Universitet

Praktisk info

FOREDRAG • UNF Odense

Torsdag d. 12. Marts 2020

kl. 19.00- 21.00

U46, Syddansk Universitet, Campus Odense

Campusvej 55, Indgang C
5230 Odense M

VIS KORT