UNF / Aktiviteter / 10. marts 2020 • Homøopati - medicin til det moderne menneske

Homøopati - medicin til det moderne menneske

Foredrag ved Maj-Britt Brusati

TIRSDAG D. 10. MARTS 2020
UNF København

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Flere og flere mennesker søger alternative og komplementære behandlingsformer og der er i dag en langt større awareness om naturligheden i det man indtager samt eventuelle bivirkningers effekt på kroppen. Ligeså indser flere nødvendigheden i at behandle den dynamik der går forud for sygdommen og ikke blot diagnosen. Mange har også med positive resultater på egen krop og helbred erfaret, hvorledes alternative behandlingsformer fokuserer på årsagsbehandling snarere end symptombehandling.

Homøopati er på verdensplan den næst-mest brugte alternative behandlingsform, og i mange lande anerkendt som et komplement eller alternativ til konventionel medicin.

Foredraget forklarer baggrunden for homøopatiens oprindelse og filosofien bag denne medicinske skole og stiller spørgsmålet: kan homøopatien, være et redskab til behandling af infektionssygsomme i en tid hvor resistente bakterier udgør et stigende problem? Foredraget vil søge at svare på spørgsmålet ved at belyse homøopatiens rolle som behandling under epidemier som den spanske syge i 1918-19 og cholera epidemier der ramte Europa i 1800- tallet, hvor læger reddede liv med homøopatisk medicin.

MAJ-BRITT BRUSATI

Homøopat,

Praktisk info

FOREDRAG • UNF København

Tirsdag d. 10. Marts 2020

kl. 18.30- 20.30

H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT