UNF / Aktiviteter / 8. februar 2020 • UNF ScienceCamps infoaften

UNF ScienceCamps infoaften

Skal du med på en af vores berømte camps?
Andet ved Arrangører fra ScienceCamps

LØRDAG D. 8. FEBRUAR 2020
UNF København

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Lyder det som noget for dig eller nogen du kender? Til denne infoaften får du mulighed for at høre meget mere om UNF ScienceCamps fra de frivillige arrangører fra alle camps. Læs mere på vores hjemmeside!

OM SCIENCECAMPS En sciencecamp har et væld af interessante faglige emne, hvor du kan slukke din tørst efter ny og spændende lærdom. Få nye venner, gode grin, grillmad og meget mere. Du får ikke mindst en unik oplevelse af at blive en del af et fællesskab med unge fra hele andet, som med samme interesser som dig.

Selvom det faglige program er tætpakket, så er en ScienceCamp også noget andet. En ScienceCamp er muligheden for at møde omkring 70-100 andre unge, deltagere såvel som arrangører, der er lige så interesserede i en bestemt gren af naturvidenskab som du selv er. Det finder du ikke nogen andre steder. De frivillige arrangører er drevet af deres egen interesse for emnet, og de arbejder for at deltagerne kan få så meget som muligt ud af deres interesse.

PRAKTISKE INFORMATIONER Dagen vil starte med en fælles præsentation af ScienceCamp-konceptet. Derefter er der mulighed for at snakke med de forskellige arrangører, som er klar med eksempler på fag-kompendier.

Der vil være snacks fremme, men vi giver ikke frokost.

ARRANGØRER FRA SCIENCECAMPS

UNF Danmark

Arrangører med op til 5 års erfaring med planlægningen og udførelsen af UNF ScienceCamps vil komme til denne introaften. Der vil både være frivillige som har været ansvarlige for det faglige såvel som det sociale på en camp. UNF har tilbudt gymnasieelever Sciencecamps siden 2002 og et væld af naturvidenskabelige emner som bioteknologi, kemi, matematik, fysik og datalogi!

Praktisk info

ANDET • UNF København

Lørdag d. 8. Februar 2020

kl. 14.00- 16.00

H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT