UNF / Aktiviteter / 31. januar 2020 • UNFs Masterclass 2020

UNFs Masterclass 2020

Mini SciencesCamp for folkeskoleelever, der gerne vil lære mere om Naturvidenskab
Weekendcamp

FREDAG D. 31. JANUAR 2020
UNF København

Hvad er UNF Masterclass?

UNF Masterclass er en mini-science camp, som strækker sig over en weekend den 31. januar. til 2. februar. Den bliver afholdt for anden gang efter en stor succes sidste år. Formålet er at give elever i udskolingen et indtryk af, hvad naturvidenskab efter folkeskolen er, og hvor det kan føre hen. UNF Science Camps er ikke talent-camps, men er for alle, der har lyst og interesse til at lære mere naturvidenskab. På campen vil der være 5 overordnede emner: biologi, datalogi (programmering), fysik, kemi og matematik. Undervisningen består af workshops, laboratoriearbejde, klasseundervisning og opgaveregning.

Når deltagerne ankommer til campen, vil de vælge det fag, de gerne vil arbejde mere med resten af weekenden. Dagen efter bliver deltagerne blandet og skal lave eksperimenter og løse opgaver inden for de områder, de har valgt. På den måde får alle mulighed for at dykke ned i flere af fagene. På hver workshop vil der være tre undervisere, som selv har lavet det faglige program. Mange af dem studerer desuden faget til dagligt. De vil vise, hvad forskellen på fagene er, og hvad der hver især gør fagene sjove og spændende. Deltagerne får en unik mulighed for at spørge ind til, hvordan det er at studere et naturvidenskabeligt fag.

Noget af det vigtige på campen er også at lære en masse andre unge at kende. På campen vil der være sociale lege, brætspil og tid til at hygge under maden. En af de store gevinster på campen er, at den foregår på et gymnasium, så deltagerne også kommer til at opleve, hvordan det er at gå på et gymnasium.

Praktisk Campen kommer til at foregå den 31. januar til 2. februar på NEXT Sukkertoppen Gymnasium. Adressen er Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby. For at deltage på campen skal man gå i folkeskolen (grundskole) og gå i 7. klasse eller derover. Deltagerne og arrangørerne sover og spiser på Sukkertoppen Gymnasium. Al kost og logi er dækket. For at tilmelde dig, skal du trykke på tilmeld og oplyse dit navn, mail, eventuelle madforbehold og alder.

Det er fuldstændig gratis at tilmelde sig Masterclass 2020

Man kan deltage hvis man går på en folkeskole,privatskole, friskole i Danmark eller en anden grundskole hvis man kan Dansk.

Campen kan kun lade sig gøre takket være NEXT Sukkertoppen, Haldor Topsøe A/S og DUF Lokalforenings pulje.

Biologi
Datalogi
Fysik
Kemi
Matematik

Praktisk info

WEEKENDCAMP • UNF København

31. Januar 2020 - 2. Februar 2020

Fra kl. 16.00 fredag
Til kl. 17.00 søndag

NEXT Sukkertoppen Gymnasium

Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby