UNF / Aktiviteter / 14. november 2019 • Hypnose – fup eller fakta?

Hypnose – fup eller fakta?

Foredrag ved Cris Grew

TORSDAG D. 14. NOVEMBER 2019
UNF Aarhus

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

På dette foredrag vil du få mere viden om hvad hypnose er og hvad det ikke er. Der er skrevet meget om hypnose og det optræder i mange film men hvad er fup og hvad er fakta? Du vil få en forståelse for hvorfor og hvordan hypnose virker, så det ikke er så mystisk. Der vil blive talt om typiske myter omkring hypnose, samt mulighed for at få svar på de spørgsmål som netop du brænder inde med. Desuden runder vi hvad hypnose kan bruges til. For dem der ønsker det vil der være et par demonstrationer.

Foredraget er for alle der er nysgerrige omkring hypnose eller bare har en interesse for hypnose.

Vidste du Matematisk Kantine har aftenåbent fra 17.00-20.30? Køb kaffe og kage i pausen eller gør en tur ud af det og spis aftensmad dernede med dine elever efter foredraget. I kan også møde os dernede til en uformel snak - se efter de sorte UNF t-shirts. Bemærk at nogle aftener kan alle borde være optaget. Læs mere og bestil bord på matkant.dk

CRIS GREW

Underviser, foredragsholder og behandler,

Chris Grew er uddannet Master NLP træner og hypnosetræner. Chris har gennem mere end 17 års arbejde i faget opnået stor erfaring med at arbejde med mennesker. Han har haft tusindvis af individuelle sessioner. Chris arbejder både nationalt og internationalt, og han er meget anerkendt som underviser, foredragsholder og behandler. Chris er desuden forfatter til to bøger om hypnose.

Psykologi

Praktisk info

FOREDRAG • UNF Aarhus

Torsdag d. 14. November 2019

kl. 17.15- 19.00

Auditorium E, Institut for Matematik, Aarhus Universitet

Ny Munkegade 118
8000 Aarhus C

VIS KORT