UNF / Aktiviteter / 2. november 2019 • LaTeX-workshop

LaTeX-workshop

Workshop ved Jakob Lysgaard Rørsted

LØRDAG D. 2. NOVEMBER 2019
UNF Aarhus

Vil du gerne lave opgaver der imponerer med både indhold og udseende? Eksempelvis en SRP ud over det sædvanlige, der også ser ud derefter? Eller en aflevering med professionelt layout som en lærebog? Har du lyst til at gøre indtryk på din kemi-, fysik- eller matematiklærer? Vil du gerne være et skridt foran på universitetet? Har du været frustreret over Word? Så kom til workshop om LaTeX!

LaTeX specifikt udviklet til at skrive (natur)videnskabelige dokumenter, og er et standardprogram i mange fag. Det er et godt værktøj til få dine ting til at se professionelle ud - hvad enten der er tale om en kort aflevering eller et stort projekt. Eksempelvis er matematiske udtryk og (kryds)henvisninger nemme at arbejde med. Og så er LaTeX ganske gratis!

Til workshoppen får du mulighed for at komme godt i gang med LaTeX gennem adskillige praktiske øvelser. Så kom og hør om det er noget for dig, og hvordan man bedst bruger det i hverdagen!

Det eneste krav er, at du medbringer en laptop, der kan gå på nettet.

Underviser: Jakob Lysgaard Rørsted, som er PhD-studerende i astrofysik ved Aarhus Universitet. Han er vild med LaTeX, som han har brugt siden midt i gymnasiet og gennem hele sin tid på universitetet.

Der vil være en let frokost til alle tilmeldte deltagere.

JAKOB LYSGAARD RØRSTED

Jakob Lysgaard Rørsted

MSc, Ph.D.-studerende, Institut for astrofysik ved Aarhus Universitet

Han er vild med LaTeX, som han har brugt siden midt i gymnasiet og gennem hele sin tid på universitetet.

Praktisk info

WORKSHOP • UNF Aarhus

Lørdag d. 2. November 2019

kl. 11.00- 15.00

Institut for Matematik, Aarhus Universitet

Ny Munkegade 118
8000 Aarhus C