UNF / Aktiviteter / 26. september 2019 • SRP-aften

SRP-aften

Foredrag ved Victoria Inselmann og Mia Lundbæk

TORSDAG D. 26. SEPTEMBER 2019
UNF København

Er det en eksamen? Er det en rapport? Nej… det er SRP!

Studieretningsprojektet for STX’ere, HTX’ere og HHX’ere en stor del af uddannelsen. Bl.a. grundet karakterens store vægt, som svarer til en eksamen i et A-fag! På trods af dette hersker der stadig ofte tvivl, om hvad en god opgave og problemformulering er, hvordan opgavens opbygning og udformning skal se ud, og hvordan man i det hele taget disponerer sit arbejde og sin tid i en sådan proces. Selv blandt elever, som synes, de har styr på projektet.

Til SRP-aftenen inviterer UNF et par af landets SRP-eksperter ind for at fortælle om forløbet og hjælpe med at udruste jer til opgaven. Der vil også her blive mulighed for at få besvaret dine spørgsmål vedrørende opgaven!

Aftenens forløb bliver i stil med følgende. Hvert foredrag varer omtrent en halv times tid efterfulgt af en tidligere elevs beretning om sin egen vellykkede SRP. Herefter stilles korte spørgsmål, og det gentages... til sidst er du SRP- ready!

Foredragsholderne er undervisere fra både gymnasie- og universitetsniveau, med god erfaring i tværfaglige projekter generelt, men også helt konkret som vejledere i studieretningsprojektet. Dertil vil der være et elevoplæg fra forhenværende student som har begået sig en god SRP.

Frist: 26. sept. 2019 kl. 19:00

VICTORIA INSELMANN

Victoria Inselmann

Universitetsstudernede, Niels Bohr Instituttet, KU

Victoria Inselmann afsluttede HTX sidste år, hvor hun fik skrevet en god SRP. Derudover har hun, sammen med sin tvilling, været i avisen for sine høje, akademiske præstationer.

MIA LUNDBÆK

Mia Lundbæk

Mentor, MentorDanmark

Mia (STX) studerer Samfundsfag på Københavns Universitet og har været mentor i 3 år. Mia skrev studieretningsprojekt i Dansk A og Samfundsfag A om politisk diskurs. I opgaven præsenterede hun en diskursanalyse af Helle Thorning Schmidts italesættelse af dagpengereformen før og efter statsministerposten.

Praktisk info

FOREDRAG • UNF København

Torsdag d. 26. September 2019

kl. 18.30- 20.30

H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT