UNF / Aktiviteter / 4. april 2019 • Sex - helt naturligt

Sex - helt naturligt

Foredrag ved Pernille M. Andersen

TORSDAG D. 4. APRIL 2019
UNF Aarhus

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Verden er vildt mangfoldig og på den måde jo også mega interessant. Det gælder også den mangfoldighed, der opleves inden for sex og kønnenes anstrengelser for at føre deres gener videre.

Sex i dyreverdenen er alt andet end kedeligt. Naturen strutter simpelthen af metoder og strategier, der sikrer dette. Alt sammen til fordel for at få spredt gener.

På den måde er rigtig mange planter og dyrs liv hængt op på bare den ene ting – at finde en partner og føre generne videre. Sex er lige i centrum af det, det hele drejer sig om.

Der bliver snydt, kæmpet og for nogen er det med livet som indsats. Nogle arter har ganske få timer til at videregive generne, andre har mange år. Nogen dør, så snart de har klaret sagen.

Seksuel selektion, kønsdimorfi, jomfrufødsel og meget mere. Det bliver ikke kedeligt.

Efter foredraget kan I give bud på, hvilket sted Naturhistorisk Museum skal udvikle sig i mod, for at blive ”jeres museum”. Hvilke faciliteter skal der være, hvilke typer formidling ønsker I, hvordan vil I som unge inddrages?

Vi starter kl. 16 med foredrag og spørgsmål. Herefter åbner vi for debatcafé, hvor du har en unik mulighed for at blive hørt og medvirke til at gøre museet til et meget federe sted. Udstillingerne er åbne for deltagere til 21.00.

PERNILLE M. ANDERSEN

Pernille M. Andersen

Formidlingsinspektør og skoletjenesteleder, Naturhistorisk Museum Aarhus

Biologi

Praktisk info

FOREDRAG • UNF Aarhus

Torsdag d. 4. April 2019

kl. 16.00- 18.30

Naturhistorisk Museum

Wilhelm Meyers Allé 210
8000 Aarhus C

VIS KORT