UNF / Aktiviteter / 7. februar 2019 • ScienceCamps introaften

ScienceCamps introaften

Hør om UNF ScienceCamps er noget for dig!
Foredrag ved Arrangører fra Sciencecamps

TORSDAG D. 7. FEBRUAR 2019
UNF København

VIGTIG INFORMATION:

OBS! Arrangementet afholdes i lokale A110, HC Ørsted instituttet istedet for aud 1.

Udover at holde foredrag, workshops og studieture rundt i hele Danmark, afholder UNF også ScienceCamps for gymnasieelever i Sommerferien!

Glæd dig til et væld af interessante faglige emner og sluk din tørst efter ny og spændende lærdom. Få nye venner, gode grin, grillmad og meget mere. Du får ikke mindst en unik oplevelse af at blive en del af et fællesskab med samme interesser som dig på blot en uge.

Selvom det faglige program er tætpakket, så er en ScienceCamp også noget andet. En ScienceCamp er muligheden for at møde omkring 70 andre unge, deltagere såvel som arrangører, der er lige så interesserede i en bestemt gren af naturvidenskab som du selv er. Det finder du ikke nogen andre steder. De frivillige arrangører er drevet af deres egen interesse for emnet, og de arbejder for at deltagerne kan få så meget som muligt ud af deres interesse.

Lyder det som noget for dig eller nogen du kender? Til denne introaften får du mulighed for at høre meget mere om Sciencecamps fra de frivillige arrangører fra alle 8 camps. Læs mere på vores hjemmeside!

ARRANGØRER FRA SCIENCECAMPSArrangører med op til 5 års erfaring med planlægningen og udførelsen af UNF ScienceCamps vil komme til denne introaften. Der vil både være frivillige som har været ansvarlige for det faglige såvel som det sociale på en camp. UNF har tilbudt gymnasieelever Sciencecamps siden 2002 og et væld af naturvidenskabelige emner som bioteknologi, kemi, matematik, fysik og datalogi!

Praktisk info

FOREDRAG • UNF København

Torsdag d. 7. Februar 2019

kl. 18.30- 20.30

Auditorium 1, H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT