Jeg vil i mit foredrag have fokus på at retfærdiggøre at ølbrygning bør betragtes som avanceret bioteknologi. Selv om der ved ølbrygning grundlæggende kun indgår 4 ingredienser – vand, malt, humle og gær – så er ølbrygning en meget kompleks proces som indeholder både enzymatiske, mikrobiologiske og forskellige teknologiske processer.
For effektivt at kunne styre disse processer kræves et indgående kendskab til de anvendte ingredienser samt til de anvendte processer.
Jeg vil i mit foredrag komme ind på funktionaliteten af de 4 ingredienser og hvordan disse funktionaliteter er bestemmende for valg af processerne ved ølbrygningen.
Det anbefales at møde senest 15 minutter før arrangementer, da vi ellers vil frigive reserverede pladser.
Vidste du Matematisk Kantine har aftenåbent fra 17.00-20.30? Køb kaffe og kage i pausen eller gør en tur ud af det og spis aftensmad dernede med dine elever efter foredraget. I kan også møde os dernede til en uformel snak - se efter de sorte UNF t-shirts. Bemærk at nogle aftener kan alle borde være optaget. Læs mere og bestil bord her.
Lektor,
SDU Biotechnology, Institut for Kemi-, Bio- og Miljøteknologi
FOREDRAG • UNF Aarhus
Torsdag d. 5. April 2018
kl. 17.15- 19.00
Denne aktivitet er kun for: