UNF / Aktiviteter / 22. marts 2018 • Hormonforstyrrende stoffer

Hormonforstyrrende stoffer

Generel sundhed
Foredrag ved Jane Ebsen Morthorst

TORSDAG D. 22. MARTS 2018
UNF Aarhus

OBS! Ændret dato fra Sæsonfolderen.

Medierne efterspørger sundhedseksperter – i Go’morgen Danmark, nyhedsudsendelser og aviser. Vi bombarderes med gode råd om sundhed, kost og motion fra ’eksperter’ i kogebøger, fitnesscentre, på Facebook m.m. Nyhedsmedierne fokuserer i stigende grad på forbruger- og livsstilsinformationer: ’Sådan får du en sund livsstil’ og ’Flad mave på 5 min’. Alle har efterhånden en mening om sundhed, træning og kost, men hvem er alle sundhedseksperterne egentlig, og hvad vil de gerne opnå? Med eksempler fra medierne og hverdagen skal vi diskutere sundhed, og hvordan man som almindelig borger og forbruger kan navigere i en verden med et hæsblæsende flow af informationer via sociale medier, reklamer, tv-programmer osv.

Foredraget tager udgangspunkt i samfundets fokus på sundhed, og Jane Morthorst inddrager sin forskning og undervisning i hormonforstyrrende stoffer og videnskabsformidling. Jane er biolog, forsker, underviser, idrætsentusiast og ’ekspert’, der beskæftiger sig med samfundsdebatten om sundhed og uddannelse.

Det anbefales at møde senest 15 minutter før arrangementer, da vi ellers vil frigive reserverede pladser.

Vidste du Matematisk Kantine har aftenåbent fra 17.00-20.30? Køb kaffe og kage i pausen eller gør en tur ud af det og spis aftensmad dernede med dine elever efter foredraget. I kan også møde os dernede til en uformel snak - se efter de sorte UNF t-shirts. Bemærk at nogle aftener kan alle borde være optaget. Læs mere og bestil bord her.

JANE EBSEN MORTHORST

Ph.D.-studerende, Syddansk Universitet, Institut for Biologi

Biologi
Medicin

Praktisk info

FOREDRAG • UNF Aarhus

Torsdag d. 22. Marts 2018

kl. 17.15- 19.00

Auditorium E, Institut for Matematik, Aarhus Universitet

Ny Munkegade 118
8000 Aarhus C

VIS KORT