UNF / Aktiviteter / 17. marts 2018 • Brætspil

Brætspil

Socialt arrangement

LØRDAG D. 17. MARTS 2018
UNF Odense

Blandt de frivillige i UNF Odense, har brætspil længe været en af de mest populære aktiviteter, når vi ikke lige nørder med naturvidenskab. Derfor er der gennem tiden også blevet holdt mange brætspilsaftender, noget vi nu gerne vil invitere jer med til.

Ud over at være sjovt og hyggeligt er brætspil en god måde at øve sine analytiske evner, og få indsigt i taktik og strategi, når man skal finde ud af hvordan man får mest muligt ud af sin tur, sit terningslag, eller hvislke ressourser man nu har til rådighed, ikke bare lige nu, men også senere i spillet.

Vi har alle vores favoritter blandt de mange forskellige brætspil vi har til rådighed, og selvom du måske ikke er så øvet i brætspil skal du være velkommen alligevel, og høre mere om hvofor vi synes de er sjovt, og der vil forhåbentlig blive rig mulighed for at lære nogle nye, spændende spil og mennesker at kende.

Har du selv et spil som du synes er verdens bedste, og som vi skal lære, eller er der bare ikke helt modstand nok i lillesøster og katten, så tag det endelig med. Så kom med og hjælp os med at overtage verdensherredømmet, udrydde sygdomme, eller sende breve til prinsessen.

Mødested ved U26 (Bemærk ændring).

Praktisk info

SOCIALT ARRANGEMENT • UNF Odense

Lørdag d. 17. Marts 2018

kl. 17.00- 21.00

U26, Syddansk Universitet, Campus Odense

Campusvej 55, Indgang C
5230 Odense M

VIS KORT