UNF / Aktiviteter / 25. oktober 2017 • Copenhagen Suborbitals

Copenhagen Suborbitals

Verdens eneste bemandede amatørrumfartsprojekt
Foredrag ved Mads Stenfatt

ONSDAG D. 25. OKTOBER 2017
UNF Lyngby

Copenhagen Suborbitals er en forening af 50 frivillige medlemmer, der i deres fritid arbejder på at bygge en raket der skal bringe en af dem ud i rummet, mere end 100 km over jordens overflade, og sikket tilbage igen. Alt dette vil de opnå med en crowdfunded omsætning der er ti gange mindre end NASAs kaffebudget, med materialer man kan købe i den lokale Silvan, og bygget om aftenen og i weekenderne, når de ikke er på deres normale jobs.

Mads Stenfatt, der er ansvarlig for udviklingen af faldskærmssystemet til rumkapslen og én af de tre astronautkandidater, vil fortælle om hvordan de arbejder på at opnå bemandet rumfart, hvor langt de er nået, og hvad de indtil nu har lært.

Vejen til bemandet amatørrumfart er belagt med hårdt arbejde, kreative løsninger, og en stålsat tro på at enhver udfordring har en løsning.

Denne aften vil blive krydret med masser af billeder og videoer af deres motortests, opsendelser og andre eksperimenter de har lavet igennem årene, så sæt jer godt til rette, og nyd det danske rumfartseventyr.

Foto: fotografen/Copenhagen Suborbitals

MADS STENFATT

Mads Stenfatt

Parachute lead, Production, Copenhagen Suborbitals

Rumfart
Teknologi

Praktisk info

FOREDRAG • UNF Lyngby

Onsdag d. 25. Oktober 2017

kl. 18.00- 20.00

Auditorium 42, Danmarks Tekniske Universitet

Bygning 303A, Matematiktorvet
2800 Kgs. Lyngby