UNF / Aktiviteter / 21. september 2017 • SRP-aften

SRP-aften

Foredrag ved Tinne Hoff Kjeldsen og Mia Lundbæk Sørensen

TORSDAG D. 21. SEPTEMBER 2017
UNF København

VIGTIG INFORMATION:

Dette foredrag foregår torsdag d. 21 september. Og ikke d. 21. oktober, som der fremgår af folderen, og tidligere fremgik af hjemmesiden.

Vi er meget kede af fejlen. Alle tilmeldte kontaktes hurtigst muligt.

VIGTIG INFORMATION:

Alle foredrag i efterårssæsonen 2017 starter kl. 18:30 og slutter d. 20:30

Er det en eksamen? Er det en rapport? Nej… det er SRP! Studieretningsprojektet er for STX’ere og HTX’ere en stor del af uddannelsen. Bl.a. grundet karakterens store vægt, som svarer til den ved en eksamen i et A-fag! På trods af dette hersker der stadig ofte tvivl om hvad en god opgave og problemformulering er, hvordan opgavens opbygning og udformning skal se ud og hvordan man i det hele taget disponerer sit arbejde i en sådan proces. Selv blandt elever, som synes de har styr på projektet. Til SRP-aftenen inviterer UNF et par af landets SRP-eksperter ind for at fortælle om forløbet og hjælpe med at udruste jer til opgaven. Der vil også her blive mulighed for at få besvaret dine spørgsmål vedrørende opgaven! Aftenens forløb bliver i stil med følgende. Hvert foredrag varer omtrent en halv time efterfulgt af en tidligere elevs beretning om sin egen vellykkede SRP. Herefter stilles korte spørgsmål, og det gentages... til sidst er du SRP-ready!

Foredragsholderne er undervisere fra både gymnasie- og universitetsniveau, med god erfaring i tværfaglige projekter generelt, men også helt konkret som vejledere i studieretningsprojektet. Dertil kommer der tre elevoplæg, fra forhenværende studenter som har begået sig en god SRP.

TINNE HOFF KJELDSEN

Tinne Hoff Kjeldsen

Viceinstitutleder, professor, Institut for Matematiske Fag

MIA LUNDBÆK SØRENSEN

Mentor, MentorDanmark

Praktisk info

FOREDRAG • UNF København

Torsdag d. 21. September 2017

kl. 18.30- 20.30

Auditorium 1, H.C. Ørsted Institutet, Københavns Universitet

Universitetsparken 5
2100 København Ø

VIS KORT