Det er fredag aften. Der kommer Disney Sjov og der skal hygges, så selvfølgelig skal der også spises lidt slik. Hvad enten dette scenarie er noget du kan nikke genkendende til eller ej, så ligger der stadig en masse spændende kemi bag ved lækkerierne.
Både lakrids, vingummi, bolsjer og karamel fremstilles med kendskab til de kemiske processer der ligger bag. På denne workshop kan du høre lidt om, hvad sukker er og hvordan man laver slik, samtidig med at du selv kommer til at lege med det. Vi skal både lave salmiak, bolsjer, vingummier og karameller, så hvad end din søde tand er til, skal du nok få lidt lækkert med hjem.
Oven i al sukkerkemien lærer du også lidt om hvad tilsætningsstoffer er, og om hvorfor det er i så meget mad - bl.a. slik - Måske det ikke er så slemt endda?
WORKSHOP • UNF Aarhus
Lørdag d. 4. Marts 2017
kl. 10.00- 16.00
Alle er velkomne, men denne aktivitet er mest for: