UNF / Blog / 03. oktober 2021 • Mindeord for Søren Beck (1996-2021)

Mindeord for Søren Beck (1996-2021)

af Mads Frimann Madsen, 03. oktober 2021

Det var med stor sorg, at UNF Danmarks bestyrelse modtog besked om, at tidligere formand for UNF Danmark, kasserer i UNF Vestsjælland og frivillig i UNF Aarhus Søren Beck er gået bort.

Siden 2015 har UNF været så heldige at have en frivillig som Søren Beck. Søren var i foreningen kendt for altid at være godt selskab, hvor end man stødte på ham.

Søren har både bidraget med sit store gå på mod i lokalforeningerne i Aarhus, Odense og Vestsjælland. Det var dog ikke kun lokalt at Søren slog sine slag, da Søren også arbejdede både nationalt og internationalt. I UNF Danmark (2019-2020) blev Søren i sit første bestyrelsesår formand, og trods postens store arbejdsmængde gik han arbejdsomt og ydmygt til opgaven, og var fra første dag en flittig og nærværende formand.

Søren ville at naturvidenskaben skulle bredt ud og at det galt om at hjælpe hvor man kunne, om det var som laboratoriehjælper på Environment Camp 2016 eller som socialhjælper på Chemistry Camp 2017 betød ikke det store. Dog kunne Søren se at han kunne og ville mere hvorfor han i 2018 for første gang var koordinator for Medicin og Medicinsk Teknologi Camp 2018, som var en helt ny type UNF ScienceCamp som samlede Sørens store interesser. Det var dog ikke slut med at tage store poster og allerede året efter valgte han at tage ansvaret som koordinator for International Science Summer Camp 2019.

Det internationale udsyn prægede også fremadrettet Sørens arbejde i UNF, og det internationale arbejde blev noget som Søren i særdeleshed udforskede i UNF, blandt andet med en tur til Tunesien sammen med DUF samt ved at overtage posten som international koordinator i UNF Danmark, og tilmeld også blive en del af MILSETs Executive Committee.

Søren var i perioden 2017-2019 bestyrelsesmedlem i UNF Odense, hvilket styrkede den udvikling UNF Odense var i. I sin tid i UNF Odense var Søren arbejdsom, og idemand eller arrangør på talrige foredrag og workshops. I UNF Vestsjælland har Søren også haft stor betydning, hvor Søren har været kasserer siden 2018. Søren kom ind i UNF Vestsjælland på et tidspunkt, hvor lokalforeningen havde brug for nye kræfter, og blev heldigvis hængende længe, og bidrog med sit store engagement, flid og gode humør.

Søren vil efterlade et stort hul i foreningen, og hos de frivillige, der kendte ham.

Æret været Sørens minde!

Søren Beck bliver bisat d. 6. oktober 2021 kl. 13.00 ved Skanderup Kirke i Skanderborg.

Alle der vil sige farvel er velkomne, så længe der tages hensyn til pladsen i kirken.