UNF / Blog / 30. november 2020 • UNF Aarhus' Julekalender 2020

UNF Aarhus' Julekalender 2020

af Freja Østerbøg, 30. november 2020

UNF Aarhus har i 2020 valgt at afholde en julekalender! Dette bliver en konkurrence der løber fra d. 1. december til og med juleaften. Det kommer til at foregå på vores Facebook side, hvor der hver dag bliver lavet et opslag med et spørgsmål, inden for et af emnerne fysik, matematik, datalogi, kemi, biologi og UNF. Spørgsmålene er af meget varierende sværhedsgrad, så frygt ikke hvis du finder en svær en. Du kan altid deltage dagen efter!

Deltagelse

Man deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar på opslaget, hvori man besvarer det givne spørgsmål. Man må besvare hvert spørgsmål fra tidspunktet det bliver lagt op, til d. 26. december klokken 12.

Præmier og Lodtrækning

Efter deadline laves en lodtrækning mellem alle de rigtige svar. Det virker sådan at hvis man har fem rigtige svar gennem hele kalenderen, så har man 5 gange større sandsynlighed for at vinde end en person der har et rigtigt svar.

Vinderen kan vælge imellem disse tre præmier

  • JBL Charge 4 - Værdi: 699 kr.
  • Arduino Starter Kit - Værdi: 795 kr.
  • Fredriksen molekylebyggesæt 003, organisk - 509 kr.

Vinderen bliver trukket d. 26. december og offentliggjort d. 27. december på vores Facebook side. Derefter bliver den valgte præmie leveret til vinderen efter aftale.

Konkurrencen er ikke støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.

Biologi
Datalogi
Fysik
Kemi
Matematik