UNF / Blog / 12. oktober 2011 • Mindeord for Michelle Kielsgaard Engelsbæk

Mindeord for Michelle Kielsgaard Engelsbæk

af Anders Nørgaard, 12. oktober 2011

Det er med tungt hjerte, at vi må sige farvel til en af de dejlige arrangører, der har været med til at præge foreningen gennem de sidste år. Michelle Kielsgaard Engelsbæk er død tirsdag formiddag d. 11. oktober i en alder af kun 21 år.

Michelle har været engageret i UNF, siden hun var med på Game Development Camp tilbage i 2008. Her lærte vi hende hurtigt at kende som den smilende, udadvendte, karismatiske og dygtige pige, der aldrig var bleg for at snakke med andre. Vi var derfor meget glade for at se hende melde sig som arrangør, så endnu flere kunne få glæde af hendes smittende væsen, og vi kunne lære hende bedre at kende. Hun var aldrig bleg for at gå i gang med nye projekter og brændte især for det sociale liv i foreningen, noget der kom os alle til gode.Vi husker hende som vennen, der altid var der for os, når vi havde brug for det og spredte godt humør overalt, hvor hun var.

I sin tid I UNF har hun sat sit præg på mange af os, og hun vil blive husket og savnet. At miste Michelle i så tidlig en alder er en ubeskrivelig tragedie, og vores tanker og dybeste medfølelse går til hendes familie og venner.

Vi kommer til at savne dig, Michelle. Vi er taknemmelige for den tid vi fik sammen med dig - og du vil altid have en særlig plads i vores hjerter og tanker.

Hvil i fred.

Fakta:
Født 20. februar 1990. Død 11. oktober 2011.

Elev, Østhimmerlands Ungdomsskole, 05-07
Medialogistuderende ved Aalborg Universitet
Kasserer, Game Development Camp 2010
Bestyrelsesmedlem, UNF Aalborg 2010
Hjælper, Game Development Camp 2012

Skrevet af Anders Nørgaard, Emil Kjæhr, Jon Ravn-Grove, Sine Viesmose Birch og Thomas Viesmose Birch.