UNF / Blog / 27. juli 2010 • UNF Biotech Camp 2010 – ScienceCamps overført til folkeskoleelever

UNF Biotech Camp 2010 – ScienceCamps overført til folkeskoleelever

af Milena Laban, 27. juli 2010

I skrivende stund befinder 30 elever fra 8.-10. klasse sig i laboratoriet på Molekylærbiologisk Institut på Aarhus Universitet i hvide kitler og med pipetter i hånden. I går lød startskudet nemlig til UNF Biotech Camp 2010 - UNF's 31. ScienceCamp, samt den første, hvor det populære koncept for gymnasieelever overføres til grundskolens ældste klasser.

I løbet af den kommende uge skal de unge, som kommer fra alle landets hjørner - fra Bornholm til Frederikshavn - lære båden hinanden og bioteknologiens spændende verden at kende.

Deltagerne kommer til at opleve både faglige udfordringer og spændende sociale aktiviteter i løbet af de i alt seks dage de skal tilbringe på universitetet. Desuden står der også etik på skemaet onsdag. Gennem tre forskellige cases skal deltagerne udforske de etiske problemstillinger ved eksempelvis genmanipulerede fødevarer og designerbabyer.

Biotech Camp finder sted i dagene fra d. 26.-31. juli og er en af fem ScienceCamps om løber af stablen denne sommer. Læs mere og følg livet på UNF Biotech Camp 2010 på biotech.unf.dk

Skrevet af Milena Laban og Steffen Stokbæk.