UNF / Blog / 07. juli 2009 • Besøg fra NASA d. 3-6. August i UNF

Besøg fra NASA d. 3-6. August i UNF

af Dennis Jul Hansen, 07. juli 2009

UNF kan med stolthed præsentere en foredragsrække med en af NASAs førende forskere med årelang erfaring indenfor rumforskning opnået gennem deltagelse i flere af NASAs prestigefyldte rumprogrammer.

Fra mandag d. 3. til torsdag d. 6. august får UNF besøg af Dr. Ravi Margasahayam, der er chefingeniør ved Kennedy Space Center, NASA. Ravi tager på turne til Aalborg, Århus og København, og vil afholde foredrag om hans arbejde i NASA med titlerne: "Technical Benefits of Human Space Flight" og "Why we explore space".

Ravi vil fortælle om NASA's strategiske arbejde med forskning, udvikling, verificering og overførsel af avancerede rumteknologier. Gennem 50 år har teknologier afledt af NASA's forskning hjulpet den globale økonomi gennem kommercialisering af produkter inden for så forskellige områder som fx medico/sundhed, sport, IKT, solceller, avancerede materialer og overflader og transport.

Ravi er en god ven af UNF, og har tidligere besøgt os i 1999, og UNF var på besøg hos NASA i 2001. Nu er tiden igen inde til at Ravi besøger Danmark, så grib denne enestående mulighed for at høre en af NASA's dygtige ingeniører fortælle om hvordan spinoff-strategierne udleves i en stor organisation som NASA. ****

Du kan finde mere information om foredragene her:

Århus: Technical Benefits of Human Space Flight & Why We Explore Space

Aalborg: Technical Benefits of Human Space Flight & Why We Explore Space

København: Technical Benefits of Human Space Flight & Why We Explore Space

Se desuden yderligere om Ravis rundtur i Danmark på siden: nasa.unf.dk