UNF / Blog / 17. september 2007 • Sommermøde og ny bestyrelse i UNF Danmark

Sommermøde og ny bestyrelse i UNF Danmark

af Rita Holst Jacobsen, 17. september 2007

UNF Danmark har 15. september afholdt sommermøde og ekstraordinær generalforsamling. Den nye bestyrelse har konstitueret sig, og den nye sammensætning kan ses på linket herunder.

Foreningen har siden landsmødet i marts arbejdet for at forbedre UNF's synlighed. Således er et nyt og mere ungdommeligt hjemmeside-design blevet lanceret i september, og nye tekniske forbedringer, som blandt andet mulighed for online betaling af medlemskab, er nu tilgængelige for lokalforeningerne.
Derudover er der under UNF Danmark nedsat en arbejdsgruppe, der har til opgave at producere en reklamevideo, der yderligere skal synliggøre UNF's arbejde.

UNF's mange succesfulde sommerskoler i 2007 har affødt en stor mængde nye frivillige, der har lyst til at deltage i UNF's arbejde for at udbrede kendskabet til naturvidenskab blandt andre unge.
I alt 75 unge frivillige deltog på sommermødet, der også bød på kompetenceudvikling indenfor ledelse, kommunikation og stresshåndtering for foreningens arrangører.

På sommermødet blev planlægningen af næste års sommerskoler desuden skudt i gang, og det blev således besluttet at afholde hele 6 sommerskoler i 2008 indenfor et bredt udvalg af naturvidenskabelige discipliner.

Det er derfor alt i alt en optimistisk bestyrelse, der går det kommende halvår i møde.