UNF / Blog / 09. februar 2006 • Deltag i konkurrencen Unge Forskere 2006

Deltag i konkurrencen Unge Forskere 2006

af David Grolin Kristensen, 09. februar 2006

Vær med i "Unge Forskere", og vind én af de mange kontante præmier. Præmiesummen er på 465.000 kr., og dertil kommer mange muligheder for at komme ud at rejse og møde andre unge på tværs af landegrænserne.
Der er planlagt rejser til Rusland, Sverige, Norge, Kina og USA.

UNF er med bag Unge Forskere og kan varmt anbefale at deltage.

Vil du med?

Er du under 22 år, og interesserer du dig for naturvidenskab, miljø og teknik? Så kan du være med i Unge Forskere og Opfindere. Udfordringerne er store. Det er præmierne også. Hertil kommer chancen for at kvalificere sig til deltagelse i internationale konkurrencer. Der kommer mange af sted hvert år. Det kan blive dig i år!

Astronomi, biologi, datalogi, elektronik, fysik, geologi, kemi og rumfart er kun nogle af emnerne i konkurrencen. Det er måske emner, som du for øjeblikket er i gang med at arbejde med i forbindelse med din 3.g opgave eller din htx- opgave. Her er mange interessante emner, og der arbejdes med mange spændende projekter. Flere vinderprojekter har de sidste år netop været sådanne opgaver.

Du skal tilmelde dig senest 1. marts 2006 og derefter skal du indsende dit projekt. 24. april 2006 er der kæmpe finale i Unge Forskere 2006 i Danfoss Universe. På finaledagen præsenterer finaledeltagerne deres projekt for juryen.

Skrevet af David Grolin Kristensen og Torben Lund Skovhus.