UNF / Blog / 06. maj 2005 • Kronprinsesse Mary protektor for UNF

Kronprinsesse Mary protektor for UNF

af Mathias Bach Poulsen, 06. maj 2005

Det er med stor glæde at Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF) kan meddele at H.K.H. Kronprinsessen påtager sig hvervet som protektor for foreningen.

UNF har siden sin stiftelse i 1944 arbejdet på at udbrede interessen for naturvidenskab og teknologi, fortrinsvis blandt unge. Dette gøres ved at tilbyde vores mere end 3000 medlemmer mulighed for at høre foredrag af nogle af Danmarks førende forskere indenfor naturvidenskab. Derudover giver vi mere end 120 unge muligheden for selv at arbejde med forskningsområder som bioteknologi, nanoteknologi og spiludvikling på forskellige sommerskoler.

"Vi fandt det naturligt at spørge H.K.H. kronprinsesse Mary om hun ville være protektor for UNF, da hun er tæt tilknyttet naturvidenskab via hendes far John Donaldson, som er verdenskendt professor i matematik" udtaler formand Joan Ilsø Sørensen og fortsætter "Vi er meget glade for den påskønnelse af vores arbejde som kronprinsesse Mary viser os, og vi håber meget, at hendes kongelige højhed kan hjælpe med til at skabe interesse for vores arrangementer, så vi i fremtiden kan give endnu flere tilbuddet om en unik naturvidenskabelig oplevelse"