UNF / Blog / 29. januar 2005 • Deltag i konkurrencen Unge Forskere 2005

Deltag i konkurrencen Unge Forskere 2005

af Torben Lund Skovhus, 29. januar 2005

Vær med i "Unge Forskere", og vind én af de mange kontante præmier. Præmiesummen er på 169.000 kr., og dertil kommer mange muligheder for at komme ud at rejse og møde andre unge på tværs af landegrænserne.
Der er planlagt rejser til Rusland, Sverige, Norge, Kina og USA.

Vil du med?

Er du under 22 år, og interesserer du dig for naturvidenskab, miljø og teknik? Så kan du være med i Unge Forskere og Opfindere. Udfordringerne er store. Det er præmierne også. Hertil kommer chancen for at kvalificere sig til deltagelse i internationale konkurrencer. Der kommer mange af sted hvert år. Det kan blive dig i år!

Astronomi, biologi, datalogi, elektronik, fysik, geologi, kemi og rumfart er kun nogle af emnerne i konkurrencen. Det er måske emner, som du for øjeblikket er i gang med at arbejde med i forbindelse med din 3.g opgave eller din htx- opgave. Her er mange interessante emner, og der arbejdes med mange spændende projekter. Flere vinderprojekter har de sidste år netop været sådanne opgaver.

Sådan er du med i Unge Forskere 2005
Hvis du tænker på at deltage i Unge Forskere 2005, skal du have en tilmeldingsblanket.

  • Du kan selv printe den ud på web-sitet http://www.unge-forskere.dk
  • Du kan sende en mail til mail@unge-forskere.dk
  • Du kan ringe på telefon 9740 2830
  • Du kan faxe på 9742 9141
  • Du kan også skrive til:
  • Unge Forskere, Sekretariatet, Klintevej 35, 7500 Holstebro

15. marts 2005
Tilmeldingsblanketten udfyldes, underskrives og sendes til Unge Forskere, Sekretariatet, Klinte-vej 35, 7500 Holstebro senest den 15. marts 2005. Er det et gruppearbejde, der tilmeldes, udfylder samtlige deltagere i gruppen hver sin tilmeldingsblanket (eller en kopi af tilmeldingsblanketten).

29. marts 2005
Senest tirsdag den 29. marts 2005, men meget gerne før, indsendes en beskrivelse af projektet i en redegørelse, der gerne skal være illustreret med tegninger og/eller fotos. Gør meget ud af din beskrivelse, da juryen på grundlag af beskrivelsen udpeger de projekter, der skal i finalen i Unge Forskere. Hvis projektet er en afhandling, indsendes afhandlingen.

Sammen med redegørelsen skal der indsendes en kortfattet beskrivelse af projektet. Højst to A4 ark.

Hvis du sender beskrivelsen af dit projekt senere end 29. marts, vil det ikke blive bedømt.

19. april 2005
Tirsdag den 19. april 2005 er der finale i Unge Forskere 2005 i København. På finaledagen præsenterer finaledeltagerne deres projekt for juryen. Om eftermiddagen vil Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Videnskabsministeren uddele præmierne.