UNF / Aktiviteter / 16. februar 2024 • Naturfagsweekend - Jylland - 2024

Naturfagsweekend - Jylland - 2024

Weekendcamp

FREDAG D. 16. FEBRUAR 2024
UNF Aalborg

UNF Naturfagsweekend Nord- og Midtjylland er en mini-ScienceCamp, som strækker sig over en weekend den 16. til 18. februar.

Ved at tage med på campen får man en bedre forståelse for naturvidenskabens rolle efter grundskolen, og hvad den fører til i form af for eksempel fremtidig job og karriere. Naturfagsweekenden er ikke en talentcamp, men er for alle med interesse og lyst til at lære mere. Der er fire overordnede spor: biologi, datalogi (programmering), fysik og matematik.

På forløbene vil man støde på laboratorieøvelser, workshops, opgaveregning og klasseundervisning. Alt undervisningen er bundet op på et samlet fagligt kompendium, som man også får med hjem, så det kan også bruges til at fordybe sig endnu mere i forløbet efter campen.

Ved på campen vil der være sociale aktiviteter, så deltagerne lærer hinanden og arrangørerne at kende.

På hvert forløb vil der være tre-fire undervisere, som selv har udarbejdet det faglige program. Langt de fleste af underviserne studerer faget til dagligt og brænder for at give deres passion videre og vise deltagerne, hvor fedt det er at arbejde med naturvidenskaben. Som deltager får man derfor en unik mulighed for at spørge ind til, hvordan det er at studere et naturvidenskabeligt fag.

Noget af det vigtigste på campen er, at deltagerne også lærer en masse andre unge at kende. På campen vil der være sociale aktiviter og tid til at hygge under maden. En af de store fordele ved campen er, at den foregår på et gymnasium, så deltagerne også kommer til at opleve, hvordan det er at gå på en ungdomsuddannelse.

Praktisk Campen kommer til at foregå den 16. - 18. februar på Aalborghus Gymnasium. Nærmere tidsplan bliver sendt ud inden campstart. Adressen er Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Aalborg.

For at deltage på campen skal man gå i 7.-10. klasse. Deltagerne ankommer 20:00 fredag. Der er ikke aftensmad fredag, dog vil der være en aftensnack.

Deltagerne og arrangørerne overnatter på Aalborghus Gymnasium fra fredag til søndag. Der kommer til at være tre måltider om lørdagen og to om søndagen. Campen slutter søndag klokken 16:00.

For at tilmelde dig, skal du trykke på tilmeld og udfylde tilmeldingsblanketten, som er understøttet af en virksomhed, der hedder NemTilmeld.

Det er fuldstændig gratis at tilmelde sig og deltage på UNF Naturfagsweekend Nord- og Midtjylland 2024. Der vil være mulighed for refusion af billigste offentlige transport, hvis man har transportudgifter over 100 kr. Man kan deltage, hvis man går på en folkeskole, privatskole, friskole i Danmark eller en anden grundskole, så længe man kan dansk.

Campen kan kun lade sig gøre takket være støtte fra Aalborghus Gymnasium og støtte fra DUF Initiativstøttepulje.

Biologi
Datalogi
Fysik
Matematik

Praktisk info

WEEKENDCAMP • UNF Aalborg

16. Februar 2024 - 18. Februar 2024

Fra kl. 20.00 fredag
Til kl. 16.00 søndag

Sted endnu ukendt