UNF / Aktiviteter / 25. august 2022 • Ny frivilligdag

Ny frivilligdag

Socialt arrangement

TORSDAG D. 25. AUGUST 2022
UNF Aalborg

Bliv frivillig i UNF Aalborg!

(Vi holder arrangementet i Cassiopeia kantinen. Adressen er Selma Lagerløfs vej 300, Aalborg Øst 9220)

Til dette foredrag vil frivillige fra UNF Aalborg fortælle mere om deres arbejde, og har du lyst kan du bagefter melde dig som frivillig.

Som frivillig i UNF Aalborg får du både et stort socialt netværk og CV materiale du også kan bruge senere professionelt.

Vores frivillige har stor medbestemmelse over hvilke aktiviteter vi skal lave i fremtiden. Én af vores opgaver er at arrangere foredrag og studieture men vi har også behov for folk til at håndtere vores PR, lave vores tryksager samt at arrangere sociale aktiviteter for vores frivillige. Derudover hvis du har en ny idé har du også mulighed for at gøre den til en realitet.

UNF Aalborg har et stort budget der giver frirum til at eksperimentere med tryk, Facebook annoncering samt Google annoncering. Vi er desuden også meget åbne over for andre tiltag.

UNF laver på landsplan også en hel del aktiviteter og det er dermed også en god måde at få udvidet netværket også til folk andre steder i landet. Eksempelvis bliver der årligt afholdt 2-3 landsdækkende arrangementer hvor alle UNF'ere mødes til arbejde og fest.

Har du lyst til større indflydelse og at stå for prioriteringen af UNF Aalborgs aktiviteter så kan du vælge at tage et år i bestyrelsen. Bestyrelsen bliver valgt én gang årligt og som medlem af UNF Aalborg har du en stemme til denne.

Praktisk info

SOCIALT ARRANGEMENT • UNF Aalborg

Torsdag d. 25. August 2022

kl. 17.00- 21.00

Aalborg

9000 Aalborg