UNF / Aktiviteter / 21. juli 2022 • UNF Matematik Camp 2022

UNF Matematik Camp 2022

fra TORSDAG D. 21. JULI 2022 til FREDAG D. 29. JULI 2022

Er du interesseret i matematik?

Pirrer emner som “abstrakt algebra”, “elliptiske kurver”, “knudeteori” og “stokastiske variable” din interesse? - eller kunne du bare tænke dig, at finde ud af, hvad disse emner overhovedet handler om?

UNF Matematik Camp samler hvert år matematikinteresserede gymnasieelever fra hele landet på ét universitet, hvor vi nørder matematik i en hel uge. Og i år bliver det endnu vildere! Så hvis du er en gymnasieelev, der trænger til at lave lidt ekstra matematik i løbet af sommeren, så er du ikke alene!

Tag på Matematik Camp 2022 og brug en hel uge med andre unge med samme interesse som dig? Du skal ikke tænke på, om dit faglige niveau er højt nok. Vi mener nemlig, at matematik er for alle, og at det eneste, der tæller er din interesse.

Lyder dette som noget for dig? Så kom på Matematik Camp 2022 i Odense til næste sommer.

Om os

Matematik Camp bliver arrangeret af flok ildsjæle fra forskellige baggrunde. Det vi har tilfælles er, at vi synes matematik skal være for alle. Vi er alle frivillige i UNF, hvor vi til hverdag arbejder med, at udbrede naturvidenskab blandt unge.

Vi mener, at den bedste måde, at skabe interesse for matematik er ved, at vise hvad matematik efter gymnasiet byder på. Det gør vi ved at undervise i den samme type matematik, der bliver undervist i på universitetet. Da matematik skal være for alle, har campen ingen faglige forudsætninger ud over, at man skal være færdig med 9. klasse. Dette gør vi for at alle kan få den samme gode oplevelse uanset matematisk baggrund.

På Matematik Camp mener vi, at matematik er for alle. Derfor er vores primære mål med denne camp, at alle får en god oplevelse med matematik.

Praktisk info

SCIENCECAMP • UNF Danmark

21. Juli 2022 - 29. Juli 2022

Syddansk Universitet, Campus Odense