UNF / Aktiviteter / 16. august 2018 • Ny frivillig UNF Aalborg

Ny frivillig UNF Aalborg

Socialt arrangement ved Rasmus Pedersen og Daniel Hessellund Johansen

TORSDAG D. 16. AUGUST 2018
UNF Aalborg

Bliv frivillig i UNF Aalborg!

Til dette foredrag vil frivillige fra UNF Aalborg fortælle mere om deres arbejde, og har du lyst kan du bagefter melde dig som frivillig.

Som frivillig i UNF Aalborg får du både et stort socialt netværk og CV materiale du også kan bruge senere professionelt.

Vores frivillige har stor medbestemmelse over hvilke aktiviteter vi skal lave i fremtiden. Én af vores opgaver er at arrangere foredrag og studieture men vi har også behov for folk til at håndtere vores PR, opdatere hjemmesiden, lave vores tryksager samt at arrangere socialeaktiviteter for vores frivillige. Derudover hvis du har en ny idé har du også mulighed for at gøre den til en realitet.

UNF Aalborg har et stort budget der giver frirum til at eksperimentere med tryk, Facebook annoncering samt Google annoncering. Vi er desuden også meget åbne over for andre tiltag.

UNF laver på landsplan også en hel del aktiviteter og det er dermed også en god måde at få udvidet netværket også til folk andre steder i landet. Eksempelvis bliver der årligt afholdt 2-3 landsdækkende arrangementer hvor alle UNF'ere mødes til arbejde og fest.

Har du lyst til større indflydelse og at stå for prioriteringen af UNF Aalborgs aktiviteter så kan du vælge at tage et år i bestyrelsen. Bestyrelsen bliver valgt én gang årligt i marts og som medlem af UNF Aalborg har du en stemme til denne.

Ps. Der er mulighed for pizza ved tilmelding dagen før.

RASMUS PEDERSEN

Professionel UNFer, Lærer, UNF Aalborg

DANIEL HESSELLUND JOHANSEN

Formand UNF Aalborg, UNF Aalborg

Praktisk info

SOCIALT ARRANGEMENT • UNF Aalborg

Torsdag d. 16. August 2018

kl. 18.00- 20.00

Basis (Det Teknisk-Naturvidenskabelige Basisår), Aalborg Universitet

Strandvejen 12-14
9000 Aalborg