UNF / Aktiviteter / 26. juli 2018 • UNF Game Development Camp 2018

UNF Game Development Camp 2018

fra TORSDAG D. 26. JULI 2018 til TORSDAG D. 2. AUGUST 2018

Har du nogensinde ønsket at lave dit eget spil? Så er Game Development Camp lige noget for dig! Game Development Camp byder dig på en masse viden indenfor selve spiludvikling, men også om arbejdet i industrien. På GDC kommer du ind i en gruppe med andre deltagere, for at bruge en uge på at lave jeres helt eget spil, fra ide til færdigt produkt. Du vil som deltager vælge én af fire fagrupper. Programmering af spil, hvor du kommer til at skrive koden bag jeres spil. Lyddesign i spillet, hvor du står for optagelserne af lyde, og at lave musikken. 3D modellering, hvor du lærer om hvordan man laver og animere gode 3D modeller til jeres spil, eller 2D hvor man skal lave grafik i spillet, samt teksturer til 3D modellerne.

På campen vil der også være foredrag med interessante personer i spilindustrien, og mulighed for at hører om uddannelser der kan bane vej for et arbejde i spilindustrien.

Ud over det faglige og foredragene, vil GDC byde på en masse sjove sociale aktiviteter, som f.eks. en vild e-sport turnering med sidste års spil, zombiejagt på universitet, eller bare nyde en kop kakao i sofaen. Campen vil blive afsluttet med en spil-cafe og awardshow hvor alle får mulighed for at spille alle de forskellige spil, og grupper samt spil vil få priser.

Du behøver ingen tidligere erfaring da undervisningen starter på et niveau hvor alle kan være med. Vores undervisere vil også altid være parate til at hjælpe hvis der skulle opstå problemer med jeres spil.

Det eneste du selv skal medbringe er godt humør, kreativitet, og troen på at man lærer mest når man har det sjovt!

Praktisk info

SCIENCECAMP • UNF Danmark

26. Juli 2018 - 2. August 2018

Aalborg Universitet