UNF / Aktiviteter / 2. november 2016 • UNF ser Amateurs in Space

UNF ser Amateurs in Space

Film

ONSDAG D. 2. NOVEMBER 2016
UNF Aalborg

Vær med når UNF Aalborg i samarbejde med DOXBiO tager til premieren for dokumentaren AMATEURS IN SPACE i Biffen Art Cinema!

Der er åben tilmelding for både frivillige og medlemmer.

Pris: 56 kr. som inkluderer:

  • Billet til præmieren på AMATEURS IN SPACE (nomalpris 70,-)
  • En pose slik

Tilmelding sker ved mail til ms@unf.dk med:

  • Fulde navn
  • Mobilnummer

OBS: Først til mølle, da der et begrænset antal pladser! Sidste tilmeldingsdato 31. oktober.

To venner, en rumraket og en drengedrøm. AMATEURS IN SPACE er historien om to mænd, Kristian von Bengtson og Peter Madsen, og deres fælles drengedrøm om at rejse ud i rummet – i deres egen raket. Hvis det lykkes, gør de ikke bare Danmark til en rumnation som USA, Rusland og Kina, de vil også skrive sig ind i verdenshistorien som de første amatører, der gennemfører en bemandet rummission.

Støttet af donorer og frivillige, arbejder Kristian og Peter på at realisere drømmen med ganske få midler og meget stort engagement. De vil bevise, at verdensrummet ikke kun er forbeholdt store nationer, men også kan udforskes af ”almindelige mennesker”. Det er en film om vovemod og menneskets utrættelige stræben fremad og opad. Det er historien om den største drøm i menneskets tid, og hvordan man, på sin egen måde, får den til at gå i opfyldelse. Men de to entusiaster må sande, at selv små forhindringer kan bremse store visioner. Snart slår samarbejdet mellem de to venner gnister, og de bliver hinandens værste modstandere i kapløbet om Rummet.

TRAILER: movie-archive/amateurs-in-space/

Ikke medlem af UNF Aalborg endnu?
Du kan altid melde dig ind! Se om dit stuide giver gratis medlemskab her - unf.dk/aalborg/medlemskab

Praktisk info

FILM • UNF Aalborg

Onsdag d. 2. November 2016

kl. 16.30- 18.30

Sted endnu ukendt