UNF vil gerne takke sine sponsorer

En meget stor tak skal rettes til vore fælles sponsorer, der gør foreningens virke muligt.
Scroll ned gennem denne side for at se beskrivelser og links til vores sponsorer.

Sponsorer

COWIfonden

Hjemmeside: http://www.cowifonden.dk/


Fabrikant Mads Clausens Fond

Danfoss A/S er en dansk koncern der arbejder over hele kloden. Vi udvikler, fremstiller og sælger højteknologiske apparater som bruges til at effektivisere industri, spare energi og sikre miljøet.

Omsætningen er på tæt ved 15 mia kr om året, skabt af cirka 17.000 medarbejdere - heraf de 7.000 i Danmark. Danfoss har produktion i 40 lande, og gennem salgsselskaber og forhandlere er vi repræsenteret i mere end 100 lande over hele verden.

Danfoss er i stadig vækst, og for at holde os helt i front har vi konstant brug for nye medarbejdere med de rigtige kvalifikationer: opdateret faglig viden, fleksibilitet, selvstændighed og evne til at arbejde i team. Til gengæld byder vi på et spændende fagligt miljø, løbende videreuddannelse og store muligheder for at blive udstationeret.

Mere om uddannelses- og jobmuligheder på jobs.danfoss.com

Hjemmeside: http://www.danfoss.com

E-mail: mc.fond@danfoss.com

Nordic Sugar


Oticon Fonden

Oticon A/S blev grundlagt i 1904 og er blandt verdens førende leverandører af løsninger til mennesker, der ønsker at høre bedre. Hemmeligheden bag dette lederskab er en organisation, der er eksperimenterende, hurtig og kreativ til at finde nye og bedre løsninger. Oticon forretningen består af Oticon A/S med hovedkontor i Danmark samt 18 udenlandske salgsselskaber. Fra Danmark betjenes det danske marked samt virksomhedens ca. 80 uafhængige distributører verden over.

Hjemmeside: http://www.oticon.dk

E-mail: info@oticon.dk

Siemensfonden

Siemensfonden er en selvejende institution, som blev stiftet i 1964 af bestyrelsen i det daværende Dansk Siemens Aktieselskab. Fondens formål er at yde støtte til uddannelsesmæssige, forskningsmæssige og videnskabelige formål, især med tilknytning til det elektrotekniske område. Siemens har været i Danmark siden 1893. Med baggrund i Siemens-koncernens intensive forsknings- og udviklingsindsats markedsføres og serviceres et bredt program af højteknologiske produkter og ydelser: Fra digitale kommunikationssystemer, kraftværker og hospitalsudstyr til industrielle styringer, el-installationer og datanet samt leverancer til vej- tog- og skibstrafikken. Siemens A/S er en del af den internationale Siemens-koncern, der med over 400.000 medarbejdere er en af verdens største virksomheder inden for elektronik og elektroteknik.

Hjemmeside: http://www.siemens.dk

E-mail: post@siemens.dk

Tex-Tryk A/S

Tex-Tryk A/S har trykket på tøj siden 1976. I dag er det en topmoderne virksomhed med stort udvalg i tøj, så som T-shirts, skjorter, poloer, arbejdstøj, og vi kan leverer med tryk på tøj, broderi efter kundens ønske og behov.

Hos Tex-Tryk A/S kan vi lave op til 4000 tryk og 2500 broderier om dagen, og er dermed førende inden for vores branche. Blandt vores kundeportefølje er virksomheder inden for forsvaret, hospitaler, textilleverandører, industrivirksomheder, vaskerier m.m.Hjemmeside: http://tex-tryk.dk

Thomas B. Thriges Fond


TICRA

Hjemmeside: http://www.ticra.com