UNF vil gerne takke sine sponsorer

En meget stor tak skal rettes til vore fælles sponsorer, der gør foreningens virke muligt.
Scroll ned gennem denne side for at se beskrivelser og links til vores sponsorer.

Sponsorer

Aage og Johanne Louis-Hansens Fond

Hjemmeside: http://www.louis-hansenfonden.dk/


COWIfonden

Hjemmeside: http://www.cowifonden.dk/


Karl Pedersens og Hustrus Industrifond

Hjemmeside: http://di.dk/DI/hvaderdi/Pages/fonde.aspx


Knud Højgaards Fond

Hjemmeside: http://www.khf.dk/

E-mail: khfond@khf.dk


Lauritzen Fonden

Hjemmeside: http://www.lauritzenfonden.com/


Lundbeckfonden

Lundbeckfonden er en erhvervsdrivende fond med væsentlige aktieposter i H. Lundbeck A/S og ALK Abelló A/S. Fonden uddeler årligt ca. 340 mio kr. til videnskabelige formål indenfor sundheds- og naturvidenskaberne.

Hjemmeside: http://lundbeckfonden.dk

Ole Kirks Fond

Hjemmeside: http://www.olekirksfond.dk/


Oticon Fonden

Oticon A/S blev grundlagt i 1904 og er blandt verdens førende leverandører af løsninger til mennesker, der ønsker at høre bedre. Hemmeligheden bag dette lederskab er en organisation, der er eksperimenterende, hurtig og kreativ til at finde nye og bedre løsninger. Oticon forretningen består af Oticon A/S med hovedkontor i Danmark samt 18 udenlandske salgsselskaber. Fra Danmark betjenes det danske marked samt virksomhedens ca. 80 uafhængige distributører verden over.

Hjemmeside: http://www.oticon.dk

E-mail: info@oticon.dk

OTTO MØNSTEDS FOND

Hjemmeside: http://www.ottomoensted.dk/


Siemensfonden

Siemensfonden er en selvejende institution, som blev stiftet i 1964 af bestyrelsen i det daværende Dansk Siemens Aktieselskab. Fondens formål er at yde støtte til uddannelsesmæssige, forskningsmæssige og videnskabelige formål, især med tilknytning til det elektrotekniske område. Siemens har været i Danmark siden 1893. Med baggrund i Siemens-koncernens intensive forsknings- og udviklingsindsats markedsføres og serviceres et bredt program af højteknologiske produkter og ydelser: Fra digitale kommunikationssystemer, kraftværker og hospitalsudstyr til industrielle styringer, el-installationer og datanet samt leverancer til vej- tog- og skibstrafikken. Siemens A/S er en del af den internationale Siemens-koncern, der med over 400.000 medarbejdere er en af verdens største virksomheder inden for elektronik og elektroteknik.

Hjemmeside: http://www.siemens.dk

E-mail: post@siemens.dk

Thomas B. Thriges Fond


TICRA

Hjemmeside: http://www.ticra.com